Bel  Driedaagse van West-Vlaanderen 3/03/2006 - 5/03/2006  
  Category: 2.1  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2017NED VAN EMDEN JosSUI DILLIER SilvanDEN HANSEN Lasse NormanMore
2016BEL DE BIE SeanPOL WISNIOWSKI LukaszGER POLITT NilsMore
2015BEL LAMPAERT YvesRUS VOROBYEV AntonNZL SERGENT JesseMore
2014EST JOEÄÄR GertBEL VAN KEIRSBULCK GuillaumeFRA LE BON JohanMore
2013BEL VANDEWALLE KristofSWE LUDVIGSSON TobiasNED TERPSTRA NikiMore
2012BEL VERMOTE JulienNZL SERGENT JesseRUS IGNATIEV MikhailMore
2011NZL SERGENT JesseBEL ROSSELER SébastienPOL KWIATKOWSKI MichalMore
2010BEL KEUKELEIRE JensBEL BOECKMANS KrisNED TRAKSEL BobbieMore
2009NED HOOGERLAND JohnnyBEL ISTA KevynNED MOURIS JensMore
2008NED TRAKSEL BobbieBEL EECKHOUT NikoRUS IVANOV SergueiMore
2007FRA CASPER JimmyBEL WEYLANDT WouterNED VAN DIJK StefanMore
2006BEL EECKHOUT NikoAUS MCEWEN RobbieDEN BRESCHEL MattiMore
2005-
2004GER BARTKO RobertEST KIRSIPUU JaanNOR ARVESEN Kurt AsleMore
2003EST KIRSIPUU JaanFRA CASPER JimmyEST AUS LauriMore
2002NED DEKKER ErikBEL VAN MALDERGHEM StevenGER POLLACK OlafMore
2001NED DEKKER ErikNED BOOGERD MichaelNED DE JONGH StevenMore
2000NED KNAVEN ServaisDEN MICHAELSEN LarsDEN RASMUSSEN Jacob MoeMore
1999BEL PEETERS WilfriedDEN NIELSEN Michael SteenNED DE JONGH StevenMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
4/03/20181.1Bel Dwars door West-Vlaanderen / Johan Museeuw Classic
5/03/20171.1Bel Dwars door West-Vlaanderen / Johan Museeuw Classic (203,6 km)
4/03/20166/03/20162.1Bel Driedaagse van West-Vlaanderen
6/03/20158/03/20152.1Bel Driedaagse van West-Vlaanderen
7/03/20149/03/20142.1Bel Driedaagse van West-Vlaanderen
1/03/20133/03/20132.1Bel Driedaagse van West-Vlaanderen
2/03/20124/03/20122.1Bel Driedaagse van West-Vlaanderen
4/03/20116/03/20112.1Bel Driedaagse van West-Vlaanderen
5/03/20107/03/20102.1Bel Driedaagse van West-Vlaanderen
6/03/20098/03/20092.1Bel Driedaagse van West-Vlaanderen
7/03/20089/03/20082.1Bel Driedaagse van West-Vlaanderen
9/03/200711/03/20072.1Bel Driedaagse van West-Vlaanderen
3/03/20065/03/20062.1Bel Driedaagse van West-Vlaanderen
4/03/20056/03/20052.1Bel Driedaagse van West-Vlaanderen
5/03/20047/03/20042.3Bel Driedaagse van West-Vlaanderen
7/03/20039/03/20032.3Bel Driedaagse van West-Vlaanderen
9/03/200210/03/20022.3Bel Guldensporentweedaagse
10/03/200111/03/20012.4Bel Guldensporentweedaagse
4/03/20005/03/20002.4Bel Guldensporentweedaagse
6/03/19997/03/19992.4Bel Guldensporentweedaagse




18/11/2017 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2017, Credits