Nor  Tour des Fjords 24/05/2017 - 28/05/2017  
  Category: 2.1  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2017NOR BOASSON HAGEN EdvaldBEL VAN GESTEL DriesNED ROOSEN TimoMore
2016NOR KRISTOFF AlexanderSUI SCHÄR MichaelNED VAN DER LIJKE NickMore
2015AUT HALLER MarcoDEN ANDERSEN Søren KraghSWE OLSSON MichaelMore
2014NOR KRISTOFF AlexanderDEN CORT NIELSEN MagnusBEL BAUGNIES JérômeMore
2013RUS CHERNETSKIY SergeyNOR NORDHAUG Lars PetterBEL WAEYTENS ZicoMore
2012ESP PIEDRA PEREZ AntonioAUS CLARKE SimonBEL VANMARCKE SepMore
2011NOR WILMANN FrederikNOR BØRRESEN MagnusDEN FODER Daniel HolmMore
2010UKR POPKOV VitaliyDEN AISTRUP NikolaAUS HEPBURN MichaelMore
2009NOR NYBØ HaavardNED DIJKXHOORN RikkeNOR VOLD Svein ErikMore
2008DEN TRONBORG KRISTENSEN MichaelNOR KRISTOFF AlexanderDEN RASMUSSEN AlexMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
24/05/201728/05/20172.1Nor Tour des Fjords
31/08/20164/09/20162.1Nor Tour des Fjords
27/05/201531/05/20152.1Nor Tour des Fjords
28/05/20141/06/20142.1Nor Tour des Fjords
16/08/201318/08/20132.1Nor Tour des Fjords
13/05/20121.1Nor Rogaland GP (192 km)
29/05/20111.2Nor Rogaland GP (197 km)
30/05/20101.2Nor Rogaland GP (193 km)
1/06/20091.2Nor Rogaland GP (191 km)
1/06/20081.2Nor Rogaland GP (191 km)




18/11/2017 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2017, Credits