Fra  Paris - Arras Tour 19/05/2017 - 21/05/2017  
  Category: 2.2  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018-
2017FRA LEVASSEUR JordanBEL STALLAERT JoeriFRA GUYOT YannMore
2016LTU KRUOPIS AidisFRA CAVAGNA RémiAUS EDMONDSON AlexanderMore
2015BEL CALLEEUW JoeriBEL BILLE GaëtanBEL PARDINI OlivierMore
2014BEL VANTOMME MaximeFRA BARBIER RudyFRA DUVAL JulienMore
2013USA ROSSKOPF JoeyFRA DUVAL JulienITA BRAMBILLA GiorgioMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
18/05/201820/05/20182.2UFra Paris - Arras Tour
19/05/201721/05/20172.2Fra Paris - Arras Tour
20/05/201622/05/20162.2Fra Paris - Arras Tour
22/05/201524/05/20152.2Fra Paris - Arras Tour
23/05/201425/05/20142.2Fra Paris - Arras Tour
18/05/201319/05/20132.2Fra Paris - Arras Tour




13/12/2017 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2017, Credits