Fra  Ronde de l'Isard 18/05/2017 - 21/05/2017  
  Category: 2.2U  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2017RUS SIVAKOV PavelBEL LAMBRECHT BjorgBEL CRAS SteffMore
2016BEL LAMBRECHT BjorgFRA LE TURNIER MathiasFRA VINCENT LéoMore
2015ITA PETILLI SimoneBEL DE PLUS LaurensFRA MAISON JérémyMore
2014BEL VERVAEKE LouisFRA LE LAVANDIER MaximeBEL BENOOT TiesjMore
2013COL CHAMORRO CHITAN Juan ErnestoFRA LE LAVANDIER MaximeBEL TEUNS DylanMore
2012FRA LECUISINIER Pierre-HenriRUS CHERNETSKIY SergeyBEL VANDYCK NielsMore
2011FRA ELISSONDE KennyNZL BENNETT GeorgeUSA DOMBROWSKI Joseph LloydMore
2010BEL EIJSSEN YannickFRA CAPDEPUY NicolasUSA TALANSKY AndrewMore
2009FRA GENIEZ AlexandreESP CASTROVIEJO NICOLAS JonathanFRA BARBAS YoannMore
2008FRA BONNAFOND GuillaumeFRA KADRI BlelLAT SMUKULIS GatisMore
2007USA DEVINE JohnBEL DE GREEF FrancisFRA BOUET MaximeMore
2006LTU KONOVALOVAS IgnatasBEL HERMANS BenFRA SONNERY BlaiseMore
2005ESP GONZALO RAMIREZ EduardoBEL SEELDRAEYERS KevinFRA SONNERY BlaiseMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
18/05/201721/05/20172.2UFra Ronde de l'Isard
19/05/201622/05/20162.2UFra Ronde de l'Isard
21/05/201524/05/20152.2UFra Ronde de l'Isard
22/05/201425/05/20142.2UFra Ronde de l'Isard
16/05/201319/05/20132.2UFra Ronde de l'Isard
17/05/201220/05/20122.2UFra Ronde de l'Isard
20/05/201122/05/20112.2UFra Ronde de l'Isard
20/05/201023/05/20102.2UFra Ronde de l'Isard
21/05/200924/05/20092.2Fra Ronde de l'Isard
22/05/200825/05/20082.2UFra Ronde de l'Isard
24/05/200727/05/20072.2UFra Ronde de l'Isard
18/05/200621/05/20062.2Fra Ronde de l'Isard
19/05/200522/05/20052.2Fra Ronde de l'Isard d'Ariège




22/08/2017 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2017, Credits