Pol  Baltyk - Karkonosze Tour 17/05/2017 - 21/05/2017  
  Category: 2.2  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018-
2017POL RUTKIEWICZ MarekKAZ PRONSKIY VadimPOL STACHOWIAK AdamMore
2016POL TACIAK MateuszPOL PATERSKI MaciejBUL MIHAYLOV NikolayMore
2015POL PLUCINSKI LeszekPOL TACIAK MateuszGBR WILLIAMS PeterMore
2009RUS KOLESNIKOV SergeyPOL MROZ MateuszPOL TACIAK MateuszMore
2008POL ROMANIK RadoslawPOL BODNAR LukaszSVK BRONIS RomanMore
2007SVK BRONIS RomanRUS KUNSHIN AlexeyPOL MROZ MateuszMore
2006POL MATYSIAK BartlomiejPOL STAFIEJ KazimierzPOL MIARA KrzysztofMore
2005POL ROMANIK RadoslawPOL ZAMANA CezaryPOL CIESIELSKI KrzysztofMore
2004POL KOHUT SlawomirGBR BURROW JamieUKR KLYMENKO OleksandrMore
2003UKR KLYMENKO OleksandrPOL CIESIELSKI KrzysztofPOL SKIBA SebastianMore
2002UKR KLYMENKO OleksandrPOL SAPA MarcinPOL ROMANIK RadoslawMore
2001POL PRZYDZIAL PiotrPOL ROMANIK RadoslawCZE SOSENKA OndrejMore
2000POL RADOSZ RobertPOL ROSOLINSKI GrzegorzPOL SKOCZYLAS DariuszMore
1999LTU RUMSAS RaimondasPOL WADECKI PiotrPOL BROZYNA TomaszMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
16/05/201820/05/20182.2UPol Baltyk - Karkonosze Tour
17/05/201721/05/20172.2Pol Baltyk - Karkonosze Tour
18/05/201622/05/20162.2Pol Baltyk - Karkonosze Tour
20/05/201524/05/20152.2Pol Baltyk - Karkonosze Tour
2/06/20097/06/20092.2Pol Baltyk - Karkonosze Tour
3/06/20088/06/20082.2Pol Baltyk - Karkonosze Tour
5/06/200710/06/20072.2Pol Baltyk - Karkonosze Tour
6/06/200611/06/20062.2Pol Baltyk - Karkonosze Tour
7/06/200512/06/20052.2Pol Baltyk - Karkonosze Tour
8/06/200413/06/20042.5Pol Baltyk - Karkonosze Tour
10/06/200315/06/20032.5Pol Baltyk - Karkonosze Tour
11/06/200216/06/20022.5Pol Baltyk - Karkonosze Tour
12/06/200117/06/20012.5Pol Baltyk - Karkonosze Tour
11/07/200016/07/20002.5Pol Baltyk - Karkonosze Tour
13/07/199918/07/19992.5Pol Baltyk - Karkonosze Tour




17/12/2017 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2017, Credits