Phi  Tour de Filipinas 18/02/2017 - 21/02/2017  
  Category: 2.2  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2017AUS CRAWFORD David JaiGBR WHITEHOUSE DanielESP GRIJALBA PEREZ FernandoMore
2016KAZ ZEMLYAKOV OlegKAZ GIDICH YevgeniyMGL BATMUNKH Maral-ErdeneMore
2015FRA LEBAS ThomasPHI GALEDO MarkFRA MONIER DamienMore
2014PHI GALEDO MarkAUS SHEPPARD EricIRI ASGHAR ZADEH AlirezaMore
2013IRI MIZBANI IRANAGH GhaderIRI KOLAHDOUZ HAGH AmirDEN EBSEN John KronborgMore
2012PHI RAVINA Baler JonipherMAS LOH Sea KeongPHI CALDERON JoelMore
2011IRI EMAMI RahimIRI SALEHIAN FarshadIRI ZARGARI AmirMore
2010IRL MCCANN DavidPHI REYNANTE Lloyd LucienPHI RAVINA Baler JonipherMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
18/02/201721/02/20172.2Phi Tour de Filipinas
18/02/201621/02/20162.2Phi Tour de Filipinas
1/02/20154/02/20152.2Phi Tour de Filipinas
21/04/201424/04/20142.2Phi Tour de Filipinas
13/04/201316/04/20132.2Phi Tour de Filipinas
14/04/201217/04/20122.2Phi Tour de Filipinas
16/04/201119/04/20112.2Phi Tour de Filipinas / Padyak Pinoy
17/04/201020/04/20102.2Phi Tour of the Philippines




23/08/2017 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2017, Credits