Bel  Ronde van BelgiŽ / Tour de Belgique 23/05/2012 - 27/05/2012  
  Category: 2.HC  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014-
2013GER MARTIN TonyESP SANCHEZ GIL Luis LeonBEL GILBERT PhilippeMore
2012GER MARTIN TonyNED WESTRA LieuweESP BARREDO LLAMAZALES CarlosMore
2011BEL GILBERT PhilippeBEL VAN AVERMAET GregBEL LEUKEMANS BjŲrnMore
2010BEL DEVOLDER StijnBEL CORNU DominiqueNED TANKINK BramMore
2009NED BOOM LarsNED MOERENHOUT KoosBEL CORNU DominiqueMore
2008BEL DEVOLDER StijnBEL VAN AVERMAET GregRUS IVANOV SergueiMore
2007RUS GUSEV VladimirNED TJALLINGII MaartenBEL HOSTE LeifMore
2006NED TJALLINGII MaartenBEL ROSSELER SťbastienNED VAN HEESWIJK MaxMore
2005BEL BOONEN TomBEL ROESEMS BertLTU BALCIUNAS LinasMore
2004FRA CHAVANEL SylvainNED VOSKAMP BartNED VAN HEESWIJK MaxMore
2003AUS ROGERS MichaelNED VOSKAMP BartGER BARTKO RobertMore
2002NED VOSKAMP BartBEL DIERCKXSENS LudoFRA CHAVANEL SylvainMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
28/05/20141/06/20142.HCBel Ronde van BelgiŽ / Tour de Belgique
22/05/201326/05/20132.HCBel Ronde van BelgiŽ / Tour de Belgique
23/05/201227/05/20122.HCBel Ronde van BelgiŽ / Tour de Belgique
25/05/201129/05/20112.HCBel Ronde van BelgiŽ / Tour de Belgique
26/05/201030/05/20102.HCBel Ronde van BelgiŽ / Tour de Belgique
27/05/200931/05/20092.HCBel Ronde van BelgiŽ / Tour de Belgique
28/05/20081/06/20082.1Bel Ronde van BelgiŽ / Tour de Belgique
30/05/20073/06/20072.1Bel Ronde van BelgiŽ / Tour de Belgique
24/05/200628/05/20062.1Bel Ronde van BelgiŽ / Tour de Belgique
25/05/200529/05/20052.1Bel Ronde van BelgiŽ / Tour de Belgique
19/05/200423/05/20042.2Bel Ronde van BelgiŽ / Tour de Belgique
21/05/200325/05/20032.3Bel Ronde van BelgiŽ / Tour de Belgique
22/05/200226/05/20022.3Bel Ronde van BelgiŽ / Tour de Belgique




23/04/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits