Fra  Tour de Normandie 19/03/2012 - 25/03/2012  
  Category: 2.2  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014SUI KÜNG StefanFRA JARRIER BenoîtNOR BORGERSEN Reidar BohlinMore
2013SUI DILLIER SilvanFRA BLAIN AlexandreNED VAN BAARLE DylanMore
2012FRA COUSIN JérômeFRA MALLE GuillaumeMDA PLIUSCHIN AlexandreMore
2011FRA BLAIN AlexandreFRA SIMON MathieuNED KREDER WesleyMore
2010NED VAN ZANDBEEK RonanFRA BICHOT FreddyESP HERRADA LOPEZ JoseMore
2009NED SCHMITZ BramNED BERKHOUT ThomasFRA SINNER BenoîtMore
2008FRA DALIBARD AntoineNED BERKHOUT ThomasSWE STEVENSON ChristoferMore
2007NED MAASKANT MartijnDEN NIELSEN Kristoffer GudmundNED LEEZER TomMore
2006NED REUS KaiRUS KHATUNTSEV AlexanderNED VAN EMDEN JosMore
2005NED REUS KaiFRA PETILLEAU StéphaneARG GARRIDO MAYORGA Martin GerardoMore
2004NED DEKKER ThomasNED POSTHUMA JoostPOL WOJTAS ArkadiuszMore
2003FRA DUMOULIN SamuelKAZ MURAVYEV DmitriyBUL VASSILIEV Krassimir KoevMore
2002FRA PINEAU JérômeDEN PETERSEN Jørgen BoPOL WOJTAS ArkadiuszMore
2001NOR HUSHOVD ThorFRA LOUE CédricSWE LJUNGQVIST MarcusMore
2000FRA AUGER LudovicFRA MORIN AnthonyFRA AUGER GuillaumeMore
1999NOR KJAERGAARD SteffenLTU RUSKYS SauliusFRA GOUVENOU ThierryMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
24/03/201430/03/20142.2Fra Tour de Normandie
18/03/201324/03/20132.2Fra Tour de Normandie
19/03/201225/03/20122.2Fra Tour de Normandie
21/03/201127/03/20112.2Fra Tour de Normandie
22/03/201028/03/20102.2Fra Tour de Normandie
23/03/200929/03/20092.2Fra Tour de Normandie
24/03/200830/03/20082.2Fra Tour de Normandie
26/03/20071/04/20072.2Fra Tour de Normandie
20/03/200626/03/20062.2Fra Tour de Normandie
21/03/200527/03/20052.2Fra Tour de Normandie
22/03/200428/03/20042.5Fra Tour de Normandie
24/03/200330/03/20032.5Fra Tour de Normandie
25/03/200231/03/20022.5Fra Tour de Normandie
26/03/20014/04/20012.5Fra Tour de Normandie
20/03/200026/03/20002.5Fra Tour de Normandie
22/03/199928/03/19992.5Fra Tour de Normandie




21/08/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits