Can  Coupe des Nations Ville de Saguenay 30/05/2012 - 3/06/2012  
  Category: 2.NC  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2013NOR ENGER Sondre HolstFRA GOUGEARD AlexisCOL OCHOA CAMARGO Diego AntonioMore
2012KAZ KAMYSHEV ArmanFRA ALAPHILIPPE JulianKAZ LUTSENKO AlexeyMore
2011DEN JUUL JENSEN ChristopherKAZ KAMYSHEV ArmanKAZ BEDERBEKOV MirasMore
2010SLO MEZGEC LukaCOL SUAREZ ALBARRACIN Camilo AndresUSA KING BenjaminMore
2009FRA LE BON JohanGER KEINATH NicoCOL HENAO MONTOYA Sergio LuisMore
2008DEN KVIST Thomas VedelPOR COSTA Rui Alberto FariaITA BALLONI AlfredoMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
7/06/20139/06/20132.NCCan Coupe des Nations Ville de Saguenay
30/05/20123/06/20122.NCCan Coupe des Nations Ville de Saguenay
2/06/20115/06/20112.NCCan Coupe des Nations Ville de Saguenay
3/06/20106/06/20102.NCCan Coupe des Nations Ville de Saguenay
4/06/20097/06/20092.NCCan Coupe des Nations Ville de Saguenay
5/06/20088/06/20082.NCCan Coupe des Nations Ville de Saguenay




19/04/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits