Kor  Tour de Korea 22/04/2012 - 29/04/2012  
  Category: 2.2  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014GBR CARTHY HughKOR CHOE Hyeong MinAUS HAIG JackMore
2013GBR CUMING MichaelHKG CHEUNG King LokESP ZABALLA GUTIERREZ ConstantinoMore
2012KOR PARK Sung BaekUSA CANDELARIO AlexARG RICHEZE ARAQUISTAIN Ariel MaximilianoMore
2011HKG CHOI Ki HoAUT EIBEGGER MarkusUSA DUGAN WilliamMore
2010USA FRIEDMAN MichaelUSA ANTHONY JesseJPN NISHITANI TaijiMore
2009SUI BEUCHAT RogerAUS CRAWFORD David JaiAUS ROE TimothyMore
2008UZB LAGUTIN SergeyNAM HOFFMANN ErikGER MESCHENMOSER ChristophMore
2007KOR PARK Sung BaekJPN FUKUSHIMA ShinichiGER BLANK HannesMore
2006GER ERLER TobiasKOR YOUN Oh SeongUZB KARIMOV RuslanMore
2005IRL MCCANN DavidAUS SHAW StuartAUS HOLLANDS Edmunds JohnMore
2004CAN LANGE CoryJPN SUZUKI ShinriAUS MENZIES KarlMore
2003NZL CHADWICK Glen AlanUSA CARTER Michael PaulAUS AITKEN BrettMore
2002CHN TANG XuezhongKAZ TRETYAKOV SergeyIRI SAEIDI TANHA AbbasMore
2001KOR CHUN Dae HongJPN KANO TomoyaJPN KAKINUMA AkiraMore
2000KAZ TETERIUK MikhailKAZ TITOV ValeryKOR CHUN Dae HongMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
8/06/201415/06/20142.1Kor Tour de Korea
9/06/201316/06/20132.2Kor Tour de Korea
22/04/201229/04/20122.2Kor Tour de Korea
15/04/201124/04/20112.2Kor Tour de Korea
22/04/20102/05/20102.2Kor Tour de Korea
5/06/200914/06/20092.2Kor Tour de Korea
21/06/20084/07/20082.2Kor Tour de Korea-Japan
1/09/20079/09/20072.2Kor Tour de Korea
4/05/200610/05/20062.2Kor Tour de Korea
7/05/200513/05/20052.2Kor Tour de Korea
12/06/200418/06/20042.5Kor Tour de Korea
11/05/200316/05/20032.5Kor Tour de Korea
11/05/200217/05/20022.5Kor Tour de Korea
9/05/200115/05/20012.5Kor Tour de Korea
15/04/200023/04/20002.4Kor Tour de Korea




30/09/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits