Pol  Tour de Pologne 10/07/2012 - 16/07/2012  
  Category: 2.WT  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014POL MAJKA RafalESP IZAGIRRE INSAUSTI IonESP INTXAUSTI ELORRIAGA BeņatMore
2013NED WEENING PieterESP IZAGIRRE INSAUSTI IonFRA RIBLON ChristopheMore
2012ITA MOSER MorenoPOL KWIATKOWSKI MichalCOL HENAO MONTOYA Sergio LuisMore
2011SVK SAGAN PeterIRL MARTIN DanielITA MARCATO MarcoMore
2010IRL MARTIN DanielSLO BOLE GregaNED MOLLEMA BaukeMore
2009ITA BALLAN AlessandroESP MORENO FERNANDEZ DanielNOR BOASSON HAGEN EdvaldMore
2008GER VOIGT JensDEN BAK Lars YttingITA PELLIZOTTI FrancoMore
2007BEL VANSUMMEREN JohanNED GESINK RobertLUX KIRCHEN KimMore
2006GER SCHUMACHER StefanAUS EVANS CadelITA BALLAN AlessandroMore
2005LUX KIRCHEN KimNED WEENING PieterNED DEKKER ThomasMore
2004CZE SOSENKA OndrejPOR SABIDO Hugo Manuel MadeiraITA PELLIZOTTI FrancoMore
2003POL ZAMANA CezaryITA NOE AndreaBEL BRUYLANDTS DaveMore
2002FRA BROCHARD LaurentPOL BROZYNA TomaszPOL RUTKIEWICZ MarekMore
2001CZE SOSENKA OndrejGER VOIGT JensPOL PRZYDZIAL PiotrMore
2000POL PRZYDZIAL PiotrPOL WADECKI PiotrRUS IVANOV SergueiMore
1999POL BROZYNA TomaszPOL ZAMANA CezaryGER VOIGT JensMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
3/08/20149/08/20142.WT2Pol Tour de Pologne
27/07/20133/08/20132.WT2Pol Tour de Pologne
10/07/201216/07/20122.WTPol Tour de Pologne
31/07/20116/08/20112.WTPol Tour de Pologne
1/08/20107/08/20102.PTPol Tour de Pologne
2/08/200910/08/20092.PTPol Tour de Pologne
14/09/200820/09/20082.PTPol Tour de Pologne
9/09/200715/09/20072.PTPol Tour de Pologne
4/09/200610/09/20062.PTPol Tour de Pologne
12/09/200518/09/20052.PTPol Tour de Pologne
6/09/200412/09/20042.2Pol Tour de Pologne
8/09/200314/09/20032.2Pol Tour de Pologne
9/09/200215/09/20022.2Pol Tour de Pologne
3/09/20019/09/20012.3Pol Tour de Pologne
4/09/200010/09/20002.3Pol Tour de Pologne
6/09/199912/09/19992.4Pol Tour de Pologne




27/08/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits