Ita  Giro d'Italia 5/05/2012 - 27/05/2012  
  Category: GT2  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014COL QUINTANA ROJAS Nairo AlexanderCOL URAN URAN RigobertoITA ARU FabioMore
2013ITA NIBALI VincenzoCOL URAN URAN RigobertoAUS EVANS CadelMore
2012CAN HESJEDAL RyderESP RODRIGUEZ OLIVER JoaquimBEL DE GENDT ThomasMore
2011ITA SCARPONI MicheleITA NIBALI VincenzoFRA GADRET JohnMore
2010ITA BASSO IvanESP ARROYO DURAN DavidITA NIBALI VincenzoMore
2009RUS MENCHOV DenisITA PELLIZOTTI FrancoESP SASTRE CANDIL CarlosMore
2008ESP CONTADOR VELASCO AlbertoITA RICCO RiccardoITA BRUSEGHIN MarzioMore
2007ITA DI LUCA DaniloLUX SCHLECK AndyITA MAZZOLENI EddyMore
2006ITA BASSO IvanESP GUTIERREZ CATALUŅA Jose EnriqueITA SIMONI GilbertoMore
2005ITA SAVOLDELLI PaoloITA SIMONI GilbertoVEN RUJANO GUILLEN Jose HumbertoMore
2004ITA CUNEGO DamianoUKR HONCHAR SerhiyITA SIMONI GilbertoMore
2003ITA SIMONI GilbertoITA GARZELLI StefanoUKR POPOVYCH YaroslavMore
2002ITA SAVOLDELLI PaoloUSA HAMILTON TylerITA CAUCCHIOLI PietroMore
2001ITA SIMONI GilbertoESP OLANO MANZANO AbrahamESP OSA EIZAGIRRE UnaiMore
2000ITA GARZELLI StefanoITA CASAGRANDE FrancescoITA SIMONI GilbertoMore
1999ITA GOTTI IvanITA SAVOLDELLI PaoloITA SIMONI GilbertoMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
9/05/20141/06/2014GT2Ita Giro d'Italia
4/05/201326/05/2013GT2Ita Giro d'Italia
5/05/201227/05/2012GT2Ita Giro d'Italia
7/05/201129/05/2011GT2Ita Giro d'Italia
8/05/201030/05/2010GT2Ita Giro d'Italia
9/05/200931/05/2009GT2Ita Giro d'Italia
10/05/20081/06/2008GT2Ita Giro d'Italia
12/05/20073/06/2007GT2Ita Giro d'Italia
6/05/200628/05/2006GT2Ita Giro d'Italia
7/05/200529/05/2005GT2Ita Giro d'Italia
8/05/200430/05/2004GTIta Giro d'Italia
10/05/20031/06/2003GTIta Giro d'Italia
11/05/20022/06/2002GTIta Giro d'Italia
19/05/200110/06/2001GTIta Giro d'Italia
13/05/20004/06/2000GTIta Giro d'Italia
15/05/19996/06/1999GTIta Giro d'Italia




20/09/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits