Sui  Tour de Romandie 24/04/2012 - 29/04/2012  
  Category: 2.WT  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014GBR FROOME ChrisSLO SPILAK SimonPOR COSTA Rui Alberto FariaMore
2013GBR FROOME ChrisSLO SPILAK SimonPOR COSTA Rui Alberto FariaMore
2012GBR WIGGINS BradleyUSA TALANSKY AndrewPOR COSTA Rui Alberto FariaMore
2011AUS EVANS CadelGER MARTIN TonyKAZ VINOKOUROV AlexandreMore
2010SLO SPILAK SimonRUS MENCHOV DenisAUS ROGERS MichaelMore
2009CZE KREUZIGER RomanRUS KARPETS VladimirEST TAARAMÄE ReinMore
2008GER KLÖDEN AndreasCZE KREUZIGER RomanITA PINOTTI MarcoMore
2007NED DEKKER ThomasITA SAVOLDELLI PaoloKAZ KASHECHKIN AndreyMore
2006AUS EVANS CadelESP CONTADOR VELASCO AlbertoESP VALVERDE BELMONTE AlejandroMore
2005COL BOTERO ECHEVERRY SantiagoITA CUNEGO DamianoRUS MENCHOV DenisMore
2004USA HAMILTON TylerSUI JEKER FabianITA PIEPOLI LeonardoMore
2003USA HAMILTON TylerSUI DUFAUX LaurentESP PEREZ SANCHEZ FranciscoMore
2002ITA FRIGO DarioSUI ZÜLLE AlexAUS EVANS CadelMore
2001ITA FRIGO DarioESP GARCIA CASAS Felix ManuelITA BELLI WladimirMore
2000ITA SAVOLDELLI PaoloESP BELOKI DORRONSORO JosebaSUI DUFAUX LaurentMore
1999FRA JALABERT LaurentSUI ZBERG BeatITA BELLI WladimirMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
29/04/20144/05/20142.WT2Sui Tour de Romandie
23/04/201328/04/20132.WT2Sui Tour de Romandie
24/04/201229/04/20122.WTSui Tour de Romandie
26/04/20111/05/20112.WTSui Tour de Romandie
27/04/20102/05/20102.PTSui Tour de Romandie
28/04/20093/05/20092.PTSui Tour de Romandie
29/04/20084/05/20082.PTSui Tour de Romandie
1/05/20076/05/20072.PTSui Tour de Romandie
25/04/200630/04/20062.PTSui Tour de Romandie
26/04/20051/05/20052.PTSui Tour de Romandie
27/04/20042/05/20042.HCSui Tour de Romandie
29/04/20034/05/20032.HCSui Tour de Romandie
30/04/20025/05/20022.HCSui Tour de Romandie
8/05/200113/05/20012.HCSui Tour de Romandie
2/05/20007/05/20002.HCSui Tour de Romandie
4/05/19999/05/19992.HCSui Tour de Romandie




18/09/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits