Fra  Tour du Poitou Charentes et de la Vienne 23/08/2011 - 26/08/2011  
  Category: 2.1  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014-
2013FRA VOECKLER ThomasESP HERRADA LOPEZ JesusRUS IGNATIEV MikhailMore
2012AUS DURBRIDGE LukeFRA ROY JérémyFRA BODROGI LaszloMore
2011NZL SERGENT JesseGBR DOWSETT AlexPOL KWIATKOWSKI MichalMore
2010FRA ENGOULVENT JimmyCAN ROLLIN DominiqueSUI ELMIGER MartinMore
2009SWE LARSSON Gustav ErikAUS LANCASTER BrettFRA LE LAY DavidMore
2008FRA VAUGRENARD BenoîtBEL ISTA KevynFRA MORIZOT FlorianMore
2007FRA VOECKLER ThomasFRA BERGES Emilien-BenoîtNED BOOM LarsMore
2006FRA CHAVANEL SylvainNED FLENS RickFIN VEIKKANEN JussiMore
2005FRA CHAVANEL SylvainFRA MOREAU ChristopheLTU BALCIUNAS LinasMore
2004FRA BARTHE StéphaneNED MUTSAARS RonaldFRA ENGOULVENT JimmyMore
2003GER VOIGT JensFRA CHAVANEL SylvainDEN PETERSEN Jørgen BoMore
2002ITA TRENTIN GuidoFRA CHAVANEL SylvainFRA JALABERT NicolasMore
2001GER VOIGT JensBUL GABROVSKI IvailoEST AUS LauriMore
2000USA LANDIS FloydAUT WROLICH PeterAUS GONO MarcelMore
1999FRA MOREAU ChristopheFRA ROBIN Jean-CyrilEST AUS LauriMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
26/08/201429/08/20142.1Fra Tour du Poitou Charentes
27/08/201330/08/20132.1Fra Tour du Poitou Charentes
21/08/201224/08/20122.1Fra Tour du Poitou Charentes
23/08/201126/08/20112.1Fra Tour du Poitou Charentes et de la Vienne
24/08/201027/08/20102.1Fra Tour du Poitou Charentes et de la Vienne
25/08/200928/08/20092.1Fra Tour du Poitou Charentes et de la Vienne
24/09/200827/09/20082.1Fra Tour du Poitou-Charentes et de la Vienne
28/08/200731/08/20072.1Fra Tour du Poitou Charentes et de la Vienne
22/08/200625/08/20062.1Fra Tour du Poitou Charentes et de la Vienne
23/08/200526/08/20052.1Fra Tour du Poitou Charentes et de la Vienne
24/08/200427/08/20042.3Fra Tour du Poitou Charentes et de la Vienne
26/08/200329/08/20032.3Fra Tour du Poitou Charentes et de la Vienne
27/08/200230/08/20022.3Fra Tour du Poitou-Charentes et de la Vienne
28/08/200131/08/20012.4Fra Tour du Poitou-Charentes et de la Vienne
23/08/200026/08/20002.4Fra Tour du Poitou-Charentes et de la Vienne
24/08/199927/08/19992.4Fra Tour du Poitou-Charentes et de la Vienne




21/08/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits