Ned  Ronde van Drenthe 15/04/2011 - 16/04/2011  
  Category: 2.1  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014BEL DEHAES KennyGBR THWAITES ScottNED LINDEMAN Bert-JanMore
2013SWE WETTERHALL AlexanderGER EICHLER MarkusGER SCHILLINGER AndreasMore
2012NED LINDEMAN Bert-JanCAN BOIVIN GuillaumeDEN JØRGENSEN RenéMore
2011NED VAN HUMMEL KennyITA MODOLO SachaITA NAPOLITANO DaniloMore
2010ITA ONGARATO AlbertoBEL CAPPELLE AndyPOL GOLAS MichalMore
2009ITA BIONDO MaurizioNED VAN HUMMEL KennySLO BOLE GregaMore
2008NED VERMELTFOORT CoenNED VAN DIJK StefanNED VAN GULIK FulcoMore
2007NED MAASKANT MartijnDEN JØRGENSEN RenéITA SOLARI LucaMore
2006GER EICHLER MarkusNED GOESINNEN FlorisNED MOL WouterMore
2005GER SIEBERG MarcelUSA O'BEE KirkNED VEELERS TomMore
2004NED DEKKER ErikAUS MCKENZIE DavidITA CADAMURO SimoneMore
2003NED KEMNA RudiGER BAUMANN EricGER GRABSCH RalfMore
2002NED KEMNA RudiBEL DE SMET AndyNED VLIJM MarkMore
2000BEL DE SMET AndyNED HOEDEMAKERS BerryNED DEN BRABER JohnMore
1999NED KOERTS JansNED VAN STEEN MartinNED KEMNA RudiMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
15/03/20141.1Ned Ronde van Drenthe (205 km)
9/03/20131.1Ned Ronde van Drenthe (195,5 km)
10/03/20121.1Ned Ronde van Drenthe (195,5 km)
15/04/201116/04/20112.1Ned Ronde van Drenthe
10/04/20101.1Ned Ronde van Drenthe (203,4 km)
13/04/20091.1Ned Ronde van Drenthe (205,2 km)
12/04/20081.1Ned Ronde van Drenthe (209 km)
14/04/20071.1Ned Ronde van Drenthe (209,3 km)
8/04/20061.1Ned Ronde van Drenthe (199,8 km)
9/04/20051.1Ned Ronde van Drenthe (201,8 km)
10/04/20041.3Ned Ronde van Drenthe (202 km)
12/04/20031.3Ned Ronde van Drenthe (202 km)
13/04/20021.3Ned Ronde van Drenthe
1/04/20001.4Ned Ronde van Drenthe (200 km)
19/06/19991.5Ned Ronde van Drenthe (198 km)




25/10/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits