Bel  Driedaagse De Panne - Koksijde 29/03/2011 - 31/03/2011  
  Category: 2.HC  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014BEL VAN KEIRSBULCK GuillaumeAUS DURBRIDGE LukeBEL STEEGMANS GertMore
2013FRA CHAVANEL SylvainNOR KRISTOFF AlexanderNED TERPSTRA NikiMore
2012FRA CHAVANEL SylvainNED WESTRA LieuwePOL BODNAR MaciejMore
2011BEL ROSSELER SébastienNED WESTRA LieuwePOL KWIATKOWSKI MichalMore
2010GBR MILLAR DavidUKR GRIVKO AndriyITA PAOLINI LucaMore
2009BEL WILLEMS FrederikNED POSTHUMA JoostNED LEEZER TomMore
2008NED POSTHUMA JoostITA QUINZIATO ManuelITA GASPAROTTO EnricoMore
2007ITA BALLAN AlessandroNED POSTHUMA JoostBEL ROESEMS BertMore
2006BEL HOSTE LeifAUT EISEL BernhardESP SANCHEZ GIL Luis LeonMore
2005BEL DEVOLDER StijnITA BALLAN AlessandroBEL MATTAN NicoMore
2004USA HINCAPIE GeorgeGER HONDO DaniloNED LÖWIK GerbenMore
2003LAT BELOHVOSCIKS RaivisBEL VAN PETEGEM PeterGER POLLACK OlafMore
2002BEL VAN PETEGEM PeterITA ZANINI StefanoUSA HINCAPIE GeorgeMore
2001BEL MATTAN NicoNED DEKKER ErikRUS EKIMOV ViatcheslavMore
2000RUS EKIMOV ViatcheslavLAT VAINSTEINS RomansRUS IVANOV SergueiMore
1999BEL VAN PETEGEM PeterBEL VANDENBROUCKE FrankITA ZANETTE DenisMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
1/04/20143/04/20142.HCBel Driedaagse De Panne-Koksijde
26/03/201328/03/20132.HCBel Driedaagse De Panne-Koksijde
27/03/201229/03/20122.HCBel Driedaagse De Panne-Koksijde
29/03/201131/03/20112.HCBel Driedaagse De Panne - Koksijde
30/03/20101/04/20102.HCBel Driedaagse De Panne - Koksijde
31/03/20092/04/20092.HCBel Driedaagse De Panne - Koksijde
1/04/20083/04/20082.HCBel Driedaagse De Panne - Koksijde
3/04/20075/04/20072.HCBel Driedaagse De Panne - Koksijde
28/03/200630/03/20062.HCBel Driedaagse De Panne - Koksijde
29/03/200531/03/20052.HCBel Driedaagse De Panne - Koksijde
30/03/20041/04/20042.2Bel Driedaagse De Panne - Koksijde
1/04/20033/04/20032.2Bel Driedaagse De Panne - Koksijde
2/04/20024/04/20022.2Bel Driedaagse De Panne - Koksijde
3/04/20015/04/20012.2Bel Driedaagse De Panne - Koksijde
28/03/200030/03/20002.2Bel Driedaagse van De Panne
30/03/19991/04/19992.2Bel Driedaagse van De Panne




2/09/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits