Fra  Tour de l'Ain 10/08/2010 - 14/08/2010  
  Category: 2.1  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014-
2013FRA BARDET RomainESP SANCHEZ GIL Luis LeonFRA GADRET JohnMore
2012USA TALANSKY AndrewESP PARDILLA BELLON SergioESP NAVARRO GARCIA DanielMore
2011FRA MONCOUTIE DavidNED POELS WoutCZE KÖNIG LeopoldMore
2010ESP ZUBELDIA AGIRRE HaimarNED POELS WoutFRA MONCOUTIE DavidMore
2009EST TAARAMÄE ReinUSA HORNER ChrisFRA MONCOUTIE DavidMore
2008GER GERDEMANN LinusFRA MONCOUTIE DavidFRA GOUBERT StéphaneMore
2007FRA GADRET JohnFRA TURPIN LudovicNED MOLLEMA BaukeMore
2006FRA DESSEL CyrilFRA LELARGE NoanESP FLORENCIO CABRE XavierMore
2005FRA NAIBO CarlFRA TURPIN LudovicFRA PLOUHINEC SamuelMore
2004FRA PINEAU JérômeBEL HOSTE LeifBEL VAN GOOLEN JurgenMore
2003BEL MERCKX AxelFRA DUMOULIN SamuelFRA PINEAU JérômeMore
2002FRA ORIOL ChristopheFRA VIRENQUE RichardFRA TURPIN LudovicMore
2001BUL GABROVSKI IvailoFRA DELRIEU DavidFRA ORIOL ChristopheMore
2000KAZ YAKOVLEV SergueiFRA LODER ThierryNZL JENNER ChristopherMore
1999POL GWIAZDOWSKI GrzegorzNZL JENNER ChristopherITA DE PASQUALE MaurizioMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
12/08/201416/08/20142.1Fra Tour de l'Ain
9/08/201313/08/20132.1Fra Tour de l'Ain
7/08/201211/08/20122.1Fra Tour de l'Ain
9/08/201113/08/20112.1Fra Tour de l'Ain
10/08/201014/08/20102.1Fra Tour de l'Ain
9/08/200912/08/20092.1Fra Tour de l'Ain
10/08/200813/08/20082.1Fra Tour de l'Ain
12/08/200715/08/20072.1Fra Tour de l'Ain
6/08/20069/08/20062.1Fra Tour de l'Ain
7/08/200510/08/20052.1Fra Tour de l'Ain
10/08/200413/08/20042.3Fra Tour de l'Ain
12/08/200315/08/20032.3Fra Tour de l'Ain
13/08/200216/08/20022.3Fra Tour de l'Ain
14/08/200117/08/20012.5Fra Tour de l'Ain
9/08/200013/08/20002.5Fra Tour de l'Ain
11/08/199915/08/19992.5Fra Tour de l'Ain




26/07/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits