Fra  Tour de la Somme 22/07/1999 - 24/07/1999  
  Category: 2.5  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014BLR HUTAROVICH YauheniBEL VAN ASBROECK TomFRA MARTINEZ YannickMore
2013BEL VAN HECKE PrebenFRA DELPECH Jean-LucNED VAN DER LIJKE NickMore
2012LTU SISKEVICIUS EvaldasFRA KORETZKY ClémentFRA DELAGE MickaëlMore
2011FRA ROUX AnthonyFRA MONDORY LloydGER WEGMANN FabianMore
2010SUI ELMIGER MartinSWE STEVENSON MichaelFRA RAVARD AnthonyMore
2009BLR HUTAROVICH YauheniFRA RAVARD AnthonyFRA HADDOU NadirMore
2008FRA BONNET WilliamEST TOMBAK JanekFRA TURGOT SébastienMore
2007FRA RIBLON ChristopheFRA OFFREDO YoannSUI ELMIGER MartinMore
2006FRA FEILLU RomainRUS KOZONTCHUK DmitriyNOR RASCH GabrielMore
2005EST PÜTSEP ErkiFRA LE LAY DavidIRL SCANLON MarkMore
2004UZB KRUSHEVSKIY SergeďRUS PCHELKIN AndreyFRA MILLE FrédéricMore
2003FRA GABRIEL FrédéricFRA VOECKLER ThomasFRA RINERO ChristopheMore
2002UZB KRUSHEVSKIY SergeďSUI BOURQUENOUD PierreFRA AUGER LudovicMore
2001FRA ESTADIEU LaurentBEL SCHEIRLINCKX StafBEL GUNS JurgenMore
2000GER RICH MichaelFRA LELARGE NoanBEL VAN HAECKE MichelMore
1999BEL ROESEMS BertLUX POOS ChristianLTU BALCIUNAS LinasMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
4/05/20141.1Fra GP de la Somme (192,1 km)
20/09/20131.1Fra GP de la Somme (201,8 km)
14/09/20121.1Fra GP de la Somme (202,9 km)
16/09/20111.1Fra GP de la Somme (201,2 km)
17/09/20101.1Fra GP de la Somme (191 km)
18/09/20091.1Fra GP de la Somme (198 km)
19/09/20081.1Fra GP de la Somme (197 km)
21/09/20071.1Fra Prix du Conseil Général - Tour de la Somme (191 km)
15/09/200616/09/20062.2Fra Tour de la Somme
16/09/200517/09/20052.2Fra Tour de la Somme
17/09/200418/09/20042.5Fra Tour de la Somme
19/09/200320/09/20032.5Fra Tour de la Somme
8/09/20021.5Fra Prix du Conseil Général - Tour de la Somme
19/07/200121/07/20012.5Fra Tour de la Somme
21/07/200023/07/20002.5Fra Tour de la Somme
22/07/199924/07/19992.5Fra Tour de la Somme




26/10/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits