Jpn  Tour de Kumano 27/05/2010 - 30/05/2010  
  Category: 2.2  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014ESP MANCEBO PEREZ FranciscoESP TORIBIO ALCOLEA Jose VicenteAUS BAYLY CameronMore
2013COL ARREDONDO MORENO Julian DavidITA BALIANI FortunatoAUS EARLE NathanMore
2012ITA BALIANI FortunatoCOL ARREDONDO MORENO Julian DavidFRA LEBAS ThomasMore
2011ITA BALIANI FortunatoCOL RUBIANO CHAVEZ Miguel AngelJPN NISHITANI TaijiMore
2010KAZ MIZOUROV AndreyJPN MIYAZAWA TakashiJPN FUKUSHIMA ShinichiMore
2009KAZ IGLINSKIY ValentinJPN SUZUKI ShinriKAZ FOFONOV DmitriyMore
2008JPN SHIMIZU MiyatakaJPN HIROSE SatoshiJPN ARASHIRO YukiyaMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
29/05/20141/06/20142.2Jpn Tour de Kumano
30/05/20132/06/20132.2Jpn Tour de Kumano
31/05/20123/06/20122.2Jpn Tour de Kumano
26/05/201129/05/20112.2Jpn Tour de Kumano
27/05/201030/05/20102.2Jpn Tour de Kumano
28/05/200931/05/20092.2Jpn Tour de Kumano
9/05/200811/05/20082.2Jpn Tour de Kumano




23/11/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits