Pol  Dookola Mazowska 26/07/2000 - 30/07/2000  
  Category: 2.5  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014POL MARYCZ JaroslawPOL LATON ErykNED LAMMERTINK MauritsMore
2013POL SAPA MarcinPOL RADOSZ RobertPOL OWSIAN LukaszMore
2012POL TACIAK MateuszPOL NOWAK MateuszBUL MIHAYLOV NikolayMore
2011POL RADOSZ RobertGER SELIG RüdigerPOL JEZOWSKI KrzysztofMore
2010GER FORKE SebastianGER BOMMEL HenningGER SELIG RüdigerMore
2009POL BODNAR LukaszPOL RADOSZ RobertPOL KIENDYS TomaszMore
2008POL SAPA MarcinLTU KRUOPIS AidisPOL DETKO ArturMore
2007POL WESOLY MarekPOL ZARADNY PiotrGER ROELS DominikMore
2006POL KIENDYS TomaszPOL WESOLY MarekPOL CZAJKOWSKI DanielMore
2005POL ZARADNY PiotrPOL RADOSZ RobertPOL MAZUR PiotrMore
2004POL WADECKI AdamPOL ZARADNY PiotrPOL JEZOWSKI KrzysztofMore
2003POL RUDNICKI DariuszPOL RADOSZ RobertPOL WAJS GrzegorzMore
2002POL MICKIEWICZ JacekPOL GEBKA MarcinPOL KLOCZKO TomaszMore
2001POL SOWINSKI KacperPOL MAJEWSKI DanielPOL GRONKIEWICZ GrzegorzMore
2000POL MIKOLAJCZYK PrzemyslawPOL PRZYDZIAL PiotrPOL LISOWICZ TomaszMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
29/07/20142/08/20142.2Pol Dookola Mazowsza
23/07/201327/07/20132.2Pol Dookola Mazowsza
24/07/201228/07/20122.2Pol Dookola Mazowsza / Mazovia Tour
26/07/201130/07/20112.2Pol Dookola Mazowsza / Mazovia Tour
27/07/201031/07/20102.2Pol Dookola Mazowsza / Mazovia Tour
28/07/20091/08/20092.2Pol Dookola Mazowsza / Mazovia Tour
29/07/20082/08/20082.2Pol Dookola Mazowsza / Mazovia Tour
24/07/200728/07/20072.2Pol Dookola Mazowsza / Mazovia Tour
25/07/200629/07/20062.2Pol Dookola Mazowsza / Mazovia Tour
26/07/200530/07/20052.1Pol Dookola Mazowsza / Mazovia Tour
27/07/200431/07/20042.5Pol Dookola Mazowsza / Mazovia Tour
23/07/200327/07/20032.5Pol Dookola Mazowsza / Mazovia Tour
24/07/200228/07/20022.5Pol Dookola Mazowska
25/07/200129/07/20012.5Pol Dookola Mazowska
26/07/200030/07/20002.5Pol Dookola Mazowska




28/11/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits