Bra  Volta do Estado de São Paulo 11/01/2004 - 18/01/2004  
  Category: 2.5  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014BRA NAZARET Magno PradoBRA DINIZ Alex CorreiaBRA GASPAR Joao Marcelo PereiraMore
2012BRA NAZARET Magno PradoBRA SANTOS Flavio CardosoBRA BRUNO Antoelson Dornelles SilvaMore
2011BRA RODRIGUES Jose Eriberto Silva MedeirosBRA SANTOS Flavio CardosoBRA FIORILLI TiagoMore
2010BRA PANIZO Gregolry Alves FreitasBRA NAZARET Magno PradoBRA SEABRA Renato MartinsMore
2009POR RIBEIRO Sergio Miguel VieiraPOR PIRES Bruno Manuel SilvaBRA NAZARET Magno PradoMore
2008BRA PANIZO Gregolry Alves FreitasBRA SANTOS Jair FernandoBRA NAZARET Magno PradoMore
2007BRA NOVELLO Marcos ChristianARG MEDICI MatiasBRA NICACIO Pedro Autran Dourado DutraMore
2006BRA DINIZ Alex CorreiaBRA NICACIO Pedro Autran Dourado DutraBRA ARSENO Alex David MayerMore
2005ARG GIACINTI Jorge AlbertoARG MEDICI MatiasBRA NICACIO Pedro Autran Dourado DutraMore
2004BRA NASCIMENTO Antonio Roberto XavierUSA LARKIN TimBRA SIDOTI Breno FrançaMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
9/02/201416/02/20142.2Bra Tour do Brasil / Volta de Sao Paulo
14/10/201221/10/20122.2Bra Tour do Brasil / Volta de Sao Paulo
16/10/201123/10/20112.2Bra Tour do Brasil / Volta de Sao Paulo
18/10/201024/10/20102.2Bra Tour do Brasil / Volta de Sao Paulo
23/08/200930/08/20092.2Bra Volta do Estado de Sao Paulo
20/04/200827/04/20082.2Bra Volta do Estado de São Paulo
22/04/200729/04/20072.2Bra Volta do Estado de São Paulo
19/03/200626/03/20062.2Bra Volta do Estado de São Paulo
16/01/200523/01/20052.2Bra Volta do Estado de São Paulo
11/01/200418/01/20042.5Bra Volta do Estado de São Paulo




22/11/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits