Fra  Tour Méditerranéen 14/02/2001 - 18/02/2001  
  Category: 2.3  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014GBR CUMMINGS StephenFRA PERAUD Jean-ChristopheAUT ZOIDL RiccardoMore
2013SWE LÖFKVIST ThomasFRA PERAUD Jean-ChristopheITA REDA FrancescoMore
2012GBR TIERNAN-LOCKE JonathanNED KREDER MichelESP NAVARRO GARCIA DanielMore
2011FRA MONCOUTIE DavidFRA PERAUD Jean-ChristopheNED POELS WoutMore
2010ITA NOCENTINI RinaldoKAZ IGLINSKIY MaximNED HOOGERLAND JohnnyMore
2009ESP SANCHEZ GIL Luis LeonFIN VEIKKANEN JussiIRL MARTIN DanielMore
2008RUS BOTCHAROV AlexandreFRA MONCOUTIE DavidSUI ALBASINI MichaelMore
2007ESP GUTIERREZ PALACIOS Jose IvanESP SERRANO GONZALEZ RicardoRUS EFIMKIN VladimirMore
2006FRA DESSEL CyrilRUS BOTCHAROV AlexandreITA CAUCCHIOLI PietroMore
2005GER VOIGT JensLUX SCHLECK FränkITA PELLIZOTTI FrancoMore
2004GER JAKSCHE JörgITA BASSO IvanGER VOIGT JensMore
2003ITA BETTINI PaoloFRA BROCHARD LaurentFRA CHAVANEL SylvainMore
2002ITA BARTOLI MicheleITA TIRALONGO PaoloNED BOOGERD MichaelMore
2001ITA REBELLIN DavideFRA MONCOUTIE DavidFRA BROCHARD LaurentMore
2000FRA JALABERT LaurentUSA JULICH BobbyUSA VAUGHTERS JonathanMore
1999ITA REBELLIN DavideNED BOOGERD MichaelITA BELLI WladimirMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
13/02/201416/02/20142.1Fra Tour Méditerranéen
6/02/201310/02/20132.1Fra Tour Méditerranéen
9/02/201212/02/20122.1Fra Tour Méditerranéen
9/02/201113/02/20112.1Fra Tour Méditerranéen
10/02/201014/02/20102.1Fra Tour Méditerranéen
11/02/200915/02/20092.1Fra Tour Méditerranéen
13/02/200817/02/20082.1Fra Tour Méditerranéen
14/02/200718/02/20072.1Fra Tour Méditerranéen
8/02/200612/02/20062.1Fra Tour Méditerranéen
9/02/200513/02/20052.1Fra Tour Méditerranéen
11/02/200415/02/20042.3Fra Tour Méditerranéen
12/02/200316/02/20032.3Fra Tour Méditerranéen
13/02/200217/02/20022.3Fra Tour Méditerranéen
14/02/200118/02/20012.3Fra Tour Méditerranéen
9/02/200013/02/20002.3Fra Tour Méditerranéen
10/02/199914/02/19992.3Fra Tour Méditerranéen




23/07/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits