Bel  Tour de Wallonie 25/07/2009 - 29/07/2009  
  Category: 2.HC  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014BEL MEERSMAN GianniESP LOBATO DEL VALLE Juan JoseSUI DILLIER SilvanMore
2013BEL VAN AVERMAET GregFRA GESLIN AnthonyRUS KOLOBNEV AlexandrMore
2012ITA NIZZOLO GiacomoBEL MEERSMAN GianniNED LIGTHART PimMore
2011BEL VAN AVERMAET GregNED VAN LEIJEN JoostBEL HERMANS BenMore
2010GBR DOWNING RussellITA MARCATO MarcoFRA MANGEL LaurentMore
2009FRA EL FARES JulienRUS BRUTT PavelRUS KOLOBNEV AlexandrMore
2008RUS IVANOV SergueiBEL VAN AVERMAET GregITA BETTINI PaoloMore
2007SLO BOZIC BorutFRA GABRIEL FrédéricITA CAUCCHIOLI PietroMore
2006ITA GUIDI FabrizioBEL SIJMENS NicoNOR ARVESEN Kurt AsleMore
2005ITA CELLI LucaBEL KAISEN OlivierITA TRENTIN GuidoMore
2004NED LÖWIK GerbenBEL DE WAELE BertFRA AGNOLUTTO ChristopheMore
2003NZL DEAN JulianITA BARTOLI MicheleUKR POPOVYCH YaroslavMore
2002ITA BETTINI PaoloITA PAOLINI LucaITA NARDELLO DanieleMore
2001BEL D'HOLLANDER GlennBEL ROESEMS BertGBR MILLAR DavidMore
2000BEL MERCKX AxelBEL LEUKEMANS BjörnFRA CALI VincentMore
1999DEN KYNEB Mikael HolstBEL STREEL MarcBEL TCHMIL AndreiMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
26/07/201430/07/20142.HCBel Tour de Wallonie
20/07/201324/07/20132.HCBel Tour de Wallonie
21/07/201225/07/20122.HCBel Tour de Wallonie
23/07/201127/07/20112.HCBel Tour de Wallonie
24/07/201028/07/20102.HCBel Tour de Wallonie
25/07/200929/07/20092.HCBel Tour de Wallonie
26/07/200830/07/20082.HCBel Tour de Wallonie
28/07/20071/08/20072.HCBel Tour de Wallonie
24/07/200628/07/20062.HCBel Tour de la Région Wallonne
25/07/200529/07/20052.HCBel Tour de la Région Wallonne
26/07/200430/07/20042.3Bel Tour de la Région Wallonne
28/07/20031/08/20032.3Bel Tour de la Région Wallonne
29/07/20022/08/20022.3Bel Tour de la Région Wallonne
3/08/20018/08/20012.3Bel Tour de la Région Wallonne
29/07/20003/08/20002.4Bel Tour de la Région Wallonne
30/07/19994/08/19992.4Bel Tour de la Région Wallonne




23/09/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits