Sui  Tour de Suisse 19/06/2001 - 28/06/2001  
  Category: 2.HC  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014POR COSTA Rui Alberto FariaSUI FRANK MathiasNED MOLLEMA BaukeMore
2013POR COSTA Rui Alberto FariaNED MOLLEMA BaukeCZE KREUZIGER RomanMore
2012POR COSTA Rui Alberto FariaLUX SCHLECK FränkUSA LEIPHEIMER LeviMore
2011USA LEIPHEIMER LeviITA CUNEGO DamianoNED KRUIJSWIJK StevenMore
2010LUX SCHLECK FränkUSA ARMSTRONG LanceDEN FUGLSANG JakobMore
2009SUI CANCELLARA FabianGER MARTIN TonyCZE KREUZIGER RomanMore
2008CZE KREUZIGER RomanGER KLÖDEN AndreasESP ANTON HERNANDEZ IgorMore
2007RUS KARPETS VladimirLUX KIRCHEN KimBEL DEVOLDER StijnMore
2006GER ULLRICH JanESP GIL PEREZ KoldoGER JAKSCHE JörgMore
2005ESP GONZALEZ JIMENEZ AitorAUS ROGERS MichaelGER ULLRICH JanMore
2004GER ULLRICH JanSUI JEKER FabianITA CIONI Dario DavidMore
2003KAZ VINOKOUROV AlexandreITA GUERINI GiuseppeESP PEREIRO SIO OscarMore
2002SUI ZÜLLE AlexPOL WADECKI PiotrFRA FRITSCH NicolasMore
2001USA ARMSTRONG LanceITA SIMONI GilbertoITA BELLI WladimirMore
2000SUI CAMENZIND OscarITA FRIGO DarioITA BELLI WladimirMore
1999ITA CASAGRANDE FrancescoFRA JALABERT LaurentITA SIMONI GilbertoMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
14/06/201422/06/20142.WT1Sui Tour de Suisse
8/06/201316/06/20132.WT1Sui Tour de Suisse
9/06/201217/06/20122.WTSui Tour de Suisse
11/06/201119/06/20112.WTSui Tour de Suisse
12/06/201020/06/20102.PTSui Tour de Suisse
13/06/200921/06/20092.PTSui Tour de Suisse
14/06/200822/06/20082.PTSui Tour de Suisse
16/06/200724/06/20072.PTSui Tour de Suisse
10/06/200618/06/20062.PTSui Tour de Suisse
11/06/200519/06/20052.PTSui Tour de Suisse
12/06/200420/06/20042.HCSui Tour de Suisse
16/06/200325/06/20032.HCSui Tour de Suisse
18/06/200227/06/20022.HCSui Tour de Suisse
19/06/200128/06/20012.HCSui Tour de Suisse
13/06/200022/06/20002.HCSui Tour de Suisse
15/06/199924/06/19992.HCSui Tour de Suisse




26/07/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits