Lux  Tour de Luxembourg 3/06/2009 - 7/06/2009  
  Category: 2.HC  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2017BEL VAN AVERMAET GregBEL MEURISSE XandroFRA PEREZ AnthonyMore
2016NED LAMMERTINK MauritsBEL GILBERT PhilippeLUX KIRSCH AlexMore
2015GER GERDEMANN LinusNED DE MAAR MarcNED DUYN HuubMore
2014DEN BRESCHEL MattiLUX DRUCKER JempyDEN MØRKØV CHRISTENSEN MichaelMore
2013GER MARTENS PaulFRA HIVERT JonathanBEL BAKELANTS JanMore
2012DEN FUGLSANG JakobNED POELS WoutLUX SCHLECK FränkMore
2011GER GERDEMANN LinusFRA GENIEZ AlexandreFRA GALLOPIN TonyMore
2010ITA CARRARA MatteoLUX SCHLECK FränkUSA ARMSTRONG LanceMore
2009LUX SCHLECK FränkGER KLÖDEN AndreasITA MARCATO MarcoMore
2008NED POSTHUMA JoostSUI ALBASINI MichaelLUX SCHLECK FränkMore
2007SUI RAST GregoryFRA BROCHARD LaurentITA DALL'ANTONIA TizianoMore
2006USA VANDE VELDE ChristianPOL BROZYNA TomaszDEN JOHANSEN AllanMore
2005HUN BODROGI LaszloSUI CANCELLARA FabianFIN VASTARANTA JukkaMore
2004BEL MONFORT MaximeGER HIEKMANN TorstenGER JAKSCHE JörgMore
2003FRA VOECKLER ThomasPOL WADECKI PiotrESP CAÑADA GRACIA DavidMore
2002SWE LJUNGQVIST MarcusNED VOSKAMP BartCZE SOSENKA OndrejMore
2001DEN PETERSEN Jørgen BoLAT BELOHVOSCIKS RaivisUSA RODRIGUEZ FredMore
2000ITA ELLI AlbertoLUX JOACHIM BenoîtITA LODA NicolaMore
1999BEL WAUTERS MarcNOR KJAERGAARD SteffenGER STEINHAUSER TobiasMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
31/05/20174/06/20172.HCLux Tour de Luxembourg
1/06/20165/06/20162.HCLux Tour de Luxembourg
3/06/20157/06/20152.HCLux Tour de Luxembourg
4/06/20148/06/20142.HCLux Tour de Luxembourg
12/06/201316/06/20132.HCLux Tour de Luxembourg
30/05/20123/06/20122.HCLux Tour de Luxembourg
1/06/20115/06/20112.HCLux Tour de Luxembourg
2/06/20106/06/20102.HCLux Tour de Luxembourg
3/06/20097/06/20092.HCLux Tour de Luxembourg
4/06/20088/06/20082.HCLux Tour de Luxembourg
6/06/200710/06/20072.HCLux Tour de Luxembourg
31/05/20064/06/20062.HCLux Tour de Luxembourg
2/06/20055/06/20052.HCLux Tour de Luxembourg
27/05/200430/05/20042.2Lux Tour de Luxembourg
29/05/20031/06/20032.2Lux Tour de Luxembourg
30/05/20022/06/20022.2Lux Tour de Luxembourg
14/06/200117/06/20012.2Lux Tour de Luxembourg
8/06/200011/06/20002.2Lux Tour de Luxembourg
10/06/199913/06/19992.2Lux Tour de Luxembourg




25/11/2017 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2017, Credits