Lux  Flèche du Sud 20/05/2009 - 24/05/2009  
  Category: 2.2  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014BEL BILLE GaëtanLUX ZANGERLE JoelBEL ROBEET LudovicMore
2013DEN VALGREN ANDERSEN MichaelSUI SAGGIORATO MircoUSA ROSSKOPF JoeyMore
2012LUX JUNGELS BobGER KERN JulianSLO GOLCER JureMore
2011DEN BØCHMAN LARSEN LasseAUT TOTSCHNIG HaraldLUX JUNGELS BobMore
2010DEN BØCHMAN LARSEN LasseDEN CHRISTENSEN MadsNED DE JONGE MaartenMore
2009SUI ZAHNER SimonLUX GASTAUER BenNED BERKENBOSCH MaintMore
2008SUI WYSS MarcelUSA VAN GARDEREN TejayUKR KOSTYUK DenysMore
2007RUS SHPILEVSKY BorisPOL KIENDYS TomaszUKR KONDRUT VitalyMore
2006GBR THOMAS GeraintGER WIESE WolframGBR TENNANT AndrewMore
2005GER WIESE WolframPOL SAPA MarcinLUX DIDIER LaurentMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
28/05/20141/06/20142.2Lux Flèche du Sud
8/05/201312/05/20132.2Lux Flèche du Sud
16/05/201220/05/20122.2Lux Flèche du Sud
9/06/201113/06/20112.2Lux Flèche du Sud
12/05/201016/05/20102.2Lux Flèche du Sud
20/05/200924/05/20092.2Lux Flèche du Sud
30/04/20084/05/20082.2Lux Flèche du Sud
16/05/200720/05/20072.2Lux Flèche du Sud
25/05/200628/05/20062.2Lux Flèche du Sud
5/05/20058/05/20052.2Lux Flèche du Sud




29/07/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits