Fra  Tour de Picardie 13/05/2005 - 15/05/2005  
  Category: 2.1  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014-
2013GER KITTEL MarcelFRA COQUARD BryanNED VAN HUMMEL KennyMore
2012GER DEGENKOLB JohnNED VAN HUMMEL KennyCOL DUQUE Leonardo FabioMore
2011FRA FEILLU RomainBEL DEHAES KennyITA POZZATO FilippoMore
2010GBR SWIFT BenESP FERNANDEZ DE LARREA PEREZ KoldoAUS DAVIS AllanMore
2009NED WESTRA LieuweFRA FEILLU RomainFRA CASPER JimmyMore
2008FRA CHAVANEL SébastienFRA DEMARET Jean-EudesSUI ELMIGER MartinMore
2007RSA HUNTER RobertEST TOMBAK JanekITA PRONI AlessandroMore
2006FRA CASPER JimmyFRA HERVE CédricFRA ENGOULVENT JimmyMore
2005EST TOMBAK JanekFRA AUGER LudovicUKR KHALILOV MikhayloMore
2004BEL BOONEN TomFRA CASPER JimmyNED VAN DIJK StefanMore
2003GBR MILLAR DavidESP DOMINGUEZ DOMINGUEZ Juan CarlosAUS MCGEE BradleyMore
2002DEN SANDSTØD MichaelFRA DURAND JackyFRA ASMAKER OlivierMore
2001FRA ASMAKER OlivierLAT PIZIKS ArvisLTU BALCIUNAS LinasMore
2000DEN SANDSTØD MichaelSWE RITTSEL MartinDEN PETERSEN Jørgen BoMore
1999EST KIRSIPUU JaanBEL STREEL MarcITA MILESI MarcoMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
16/05/201418/05/20142.1Fra Tour de Picardie
10/05/201312/05/20132.1Fra Tour de Picardie
11/05/201213/05/20122.1Fra Tour de Picardie
13/05/201115/05/20112.1Fra Tour de Picardie
14/05/201016/05/20102.1Fra Tour de Picardie
15/05/200917/05/20092.1Fra Tour de Picardie
16/05/200818/05/20082.1Fra Tour de Picardie
18/05/200720/05/20072.1Fra Tour de Picardie
12/05/200614/05/20062.1Fra Tour de Picardie
13/05/200515/05/20052.1Fra Tour de Picardie
14/05/200416/05/20042.2Fra Tour de Picardie
16/05/200318/05/20032.2Fra Tour de Picardie
17/05/200219/05/20022.2Fra Tour de Picardie
18/05/200120/05/20012.2Fra Tour de Picardie
12/05/200014/05/20002.2Fra Tour de l'Oise et de Picardie
15/05/199916/05/19992.2Fra Tour de l'Oise




21/04/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits