Fra  Tour de l'Avenir 5/09/2002 - 14/09/2002  
  Category: 2.5  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014COL LOPEZ MORENO Miguel AngelAUS POWER RobertRUS RYBALKIN AlekseyMore
2013ESP FERNANDEZ ANDUJAR RubenGBR YATES AdamAUT KONRAD PatrickMore
2012FRA BARGUIL WarrenCOL CHAMORRO CHITAN Juan ErnestoITA CATTANEO MattiaMore
2011COL CHAVES RUBIO Jhoan EstebanCAN BOILY DavidITA CATTANEO MattiaMore
2010COL QUINTANA ROJAS Nairo AlexanderUSA TALANSKY AndrewCOL PANTANO GOMEZ JarlinsonMore
2009FRA SICARD RomainUSA VAN GARDEREN TejayGER FUCHS SergejMore
2008BEL BAKELANTS JanPOR COSTA Rui Alberto FariaFRA JEANNESSON ArnoldMore
2007NED MOLLEMA BaukeGER MARTIN TonyDEN STEENSEN AndréMore
2006ESP DUEÑAS NEVADO MoisesNED GESINK RobertBEL STUBBE TomMore
2005DEN BAK Lars YttingFRA RIBLON ChristopheKAZ BAZAYEV AssanMore
2004FRA CALZATI SylvainSWE LÖFKVIST ThomasFRA LE MEVEL ChristopheMore
2003ESP MARTINEZ DE ESTEBAN EgoiCRO ROGINA RadoslavFRA DUMOULIN SamuelMore
2002RUS PETROV EvgeniFRA FEDRIGO PierrickESP MUÑOZ BAÑOZ DavidMore
2001RUS MENCHOV DenisFRA BRARD FlorentFRA CHAVANEL SylvainMore
2000ESP FLORES GALARZA IkerFRA MONCOUTIE DavidSUI MONTGOMERY SvenMore
1999ESP OSA EIZAGIRRE UnaiESP LATASA LASA DavidUSA LANDIS FloydMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
23/08/201430/08/20142.NCFra Tour de l'Avenir
25/08/201331/08/20132.NCFra Tour de l'Avenir
26/08/20121/09/20122.NCFra Tour de l'Avenir
4/09/201111/09/20112.NCFra Tour de l'Avenir
5/09/201012/09/20102.NCFra Tour de l'Avenir
5/09/200913/09/20092.NCFra Tour de l'Avenir
5/09/200814/09/20082.NCFra Tour de l'Avenir
6/09/200715/09/20072.NCFra Tour de l'Avenir
31/08/20069/09/20062.1Fra Tour de l'Avenir
1/09/200510/09/20052.1Fra Tour de l'Avenir
2/09/200411/09/20042.5Fra Tour de l'Avenir
4/09/200313/09/20032.5Fra Tour de l'Avenir
5/09/200214/09/20022.5Fra Tour de l'Avenir
6/09/200115/09/20012.5Fra Tour de l'Avenir
31/08/20009/09/20002.5Fra Tour de l'Avenir
2/09/199911/09/19992.5Fra Tour de l'Avenir




22/10/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits