Pol  Szlakiem Grodow Piastowskich 26/04/2002 - 28/04/2002  
  Category: 2.5  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014-
2013CZE BARTA JanITA REBELLIN DavidePOL TACIAK MateuszMore
2012POL RUTKIEWICZ MarekGER SCHUMACHER StefanPOL TACIAK MateuszMore
2011SLO VRECER RobertPOL RUTKIEWICZ MarekPOL BODNAR LukaszMore
2010POL RUTKIEWICZ MarekPOL HUZARSKI BartoszPOL MARCZYNSKI TomaszMore
2009POL WITECKI MariuszUKR STARCHYK VolodymyrITA CALLEGARIN DanieleMore
2008POL HUZARSKI BartoszPOL KIENDYS TomaszSLO MAHORIC MitjaMore
2007POL KIENDYS TomaszSLO MAHORIC MitjaPOL HUZARSKI BartoszMore
2006POL KIENDYS TomaszPOL SAPA MarcinPOL PAWLAK WojciechMore
2005POL PIATEK ZbigniewPOL ROMANIK RadoslawPOL PRZYDZIAL PiotrMore
2004POL PRZYDZIAL PiotrPOL KRUPA DawidPOL KIENDYS TomaszMore
2003POL KRASINSKI ArturPOL PAWLAK WojciechSLO FILIP BrankoMore
2002POL SZAFRANSKI KrzysztofLTU LUPEIKIS RemigiusPOL PIATEK ZbigniewMore
2001KGZ WACKER EugenCZE SOSENKA OndrejLTU LUPEIKIS RemigiusMore
2000POL WADECKI PiotrPOL PRZYDZIAL PiotrPOL LISOWICZ TomaszMore
1999POL WADECKI PiotrSVK SLOBODNIK OndrejPOL BOCIAN BernardMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
9/05/201411/05/20142.1Pol Szlakiem Grodow Piastowskich
3/05/20135/05/20132.1Pol Szlakiem Grodow Piastowskich
3/05/20126/05/20122.1Pol Szlakiem Grodow Piastowskich
6/05/20118/05/20112.1Pol Szlakiem Grodow Piastowskich
7/05/20109/05/20102.1Pol Szlakiem Grodow Piastowskich
8/05/200910/05/20092.1Pol Szlakiem Grodow Piastowskich
8/05/200811/05/20082.1Pol Szlakiem Grodow Piastowskich
4/05/20076/05/20072.1Pol Szlakiem Grodow Piastowskich
28/04/200630/04/20062.1Pol Szlakiem Grodow Piastowskich
21/04/200524/04/20052.2Pol Szlakiem Grodow Piastowskich
22/04/200425/04/20042.5Pol Szlakiem Grodow Piastowskich
25/04/200327/04/20032.5Pol Szlakiem Grodow Piastowskich
26/04/200228/04/20022.5Pol Szlakiem Grodow Piastowskich
27/04/20011/05/20012.5Pol Szlakiem Grodow Piastowskich
27/04/200029/04/20002.5Pol Szlakiem Grodow Piastowskich
23/04/199925/04/19992.5Pol Szlakiem Grodow Piastowskich




23/04/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits