Est  Baltic Open - Tallinn GP (180 km) 23/05/2003  
  Category: 1.3  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2012FRA HADDOU SaďdNZL AVERY ClintonLAT VOSEKALNS AndrisMore
2011ITA FURLAN AngeloSWE AHLSTRAND JonasFRA BLAIN AlexandreMore
2010FRA FLAHAUT DenisEST KIRSIPUU JaanEST PÜTSEP ErkiMore
2009EST PÜTSEP ErkiEST KIRSIPUU JaanEST JOEÄÄR GertMore
2008EST OJAVEE MartEST PÜTSEP ErkiNED MOURIS JensMore
2007EST PÜTSEP ErkiLAT SARAMOTINS AleksejsLTU BERNATONIS MariusMore
2006EST TOMBAK JanekRUS VALYNIN ValereyRUS KHATUNTSEV AlexanderMore
2005EST TOMBAK JanekEST PÜTSEP ErkiSWE LJUNGBLAD JonasMore
2004IRL SCANLON MarkFRA INAUDI NicolasFRA COYOT ArnaudMore
2003FRA COYOT ArnaudFRA CLAIN MédéricEST AUS LauriMore
2002RUS GRISHKINE OlegEST AUG AndrusEST PÜTSEP ErkiMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
25/05/20121.1Est Tallinn - Tartu GP (180 km)
27/05/20111.1Est Tallinn - Tartu GP (180 km)
28/05/20101.1Est Tallinn - Tartu GP (180 km)
29/05/20091.1Est Tallinn - Tartu GP (177,5 km)
23/05/20081.1Est Tallinn - Tartu GP (182 km)
1/06/20071.1Est EOS Tallinn GP (186 km)
26/05/20061.1Est EOS Tallinn GP (179,2 km)
28/05/20051.1Est EOS Tallinn GP
28/05/20041.3Est EOS Tallinn GP (180 km)
23/05/20031.3Est Baltic Open - Tallinn GP (180 km)
24/05/20021.5Est Baltic Open - Tallinn GP (181 km)




31/10/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits