Fra  Châteauroux Classic de l'Indre - Trophée Fenioux (199,8 km) 31/08/2008  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014BEL KEISSE IljoFRA FEILLU RomainBEL JANS RoyMore
2013FRA COQUARD BryanITA GAVAZZI MattiaITA CHICCHI FrancescoMore
2012BRA ANDRIATO Rafael MattosBLR HUTAROVICH YauheniFRA GENE YohannMore
2011FRA RAVARD AnthonyBLR HUTAROVICH YauheniNED BOVENHUIS JasperMore
2010FRA RAVARD AnthonyFRA FEILLU RomainITA ROSSI EnricoMore
2009FRA CASPER JimmyFRA FEILLU RomainFRA RAVARD AnthonyMore
2008FRA RAVARD AnthonyFRA CHAINEL SteveFRA FEILLU RomainMore
2007AUS SUTTON ChristopherSUI CLERC AurélienNED VAN DIJK StefanMore
2006FRA VOGONDY NicolasITA CAVALLARI StefanoJPN FUKUSHIMA ShinichiMore
2005FRA CASPER JimmyITA NAPOLITANO DaniloFRA NAZON Jean-PatrickMore
2004BLR KUCHYNSKI AliaksandrESP RUBIERA VIGIL Jose LuisFRA HERVE CédricMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
24/08/20141.1Fra Châteauroux Classic de l'Indre - Trophée Fenioux (204 km)
25/08/20131.1Fra Châteauroux Classic de l'Indre - Trophée Fenioux (200 km)
19/08/20121.1Fra Châteauroux Classic de l'Indre Trophée Fenioux (201,2 km)
21/08/20111.1Fra Châteauroux Classic de l'Indre - Trophée Fenioux (198,9 km)
29/08/20101.1Fra Châteauroux Classic de l'Indre - Trophée Fenioux (201,7 km)
30/08/20091.1Fra Châteauroux Classic de l'Indre - Trophée Fenioux (201,8 km)
31/08/20081.1Fra Châteauroux Classic de l'Indre - Trophée Fenioux (199,8 km)
26/08/20071.1Fra Châteauroux Classic de l'Indre - Trophée Fenioux (200,2 km)
20/08/20061.1Fra Châteauroux Classic de l'Indre - Trophée Fenioux (200 km)
21/08/20051.1Fra Châteauroux Classic de l'Indre - Trophée Fenioux
22/08/20041.3Fra Châteauroux Classic de l'Indre (182 km)




20/01/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits