Fra  Tour du Doubs (195 km) 2/07/2006  
  Category: 1.1  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014-
2013LAT SARAMOTINS AleksejsFRA VOECKLER ThomasNOR LAENGEN Vegard StakeMore
2012FRA COPPEL JérômeFRA GEORGES SylvainFRA BIDEAU Jean-MarcMore
2011FRA VICHOT ArthurFRA HARDY RomainFRA BERARD JulienMore
2010FRA COPPEL JérômeFRA HIVERT JonathanCOL DUQUE Leonardo FabioMore
2009FRA HUGUET YannFRA MAZET JulienFRA LEVARLET GuillaumeMore
2008FRA GESLIN AnthonyFRA KERN ChristopheFRA JEROME VincentMore
2007FRA JEROME VincentFRA ROLLAND PierreFRA DURET SébastienMore
2006FRA LE BOULANGER YoannFRA BUFFAZ MickaëlFRA FINOT FrédéricMore
2005IRL DEIGNAN PhilipFRA PIVOIS YannIRL SCANLON MarkMore
2004FRA SPRICK MathieuNZL ROULSTON HaydenBEL DE WAELE BertMore
2003BEL DE WAELE BertEST TOMBAK JanekFRA BESSY FrédéricMore
2002FRA FINOT FrédéricSUI BOURQUENOUD PierreFRA FEDRIGO PierrickMore
2001FRA LEMBO EddyBEL DE WAELE BertSUI ACKERMANN PierreMore
2000CRO MIHOLJEVIC VladimirFRA RAULT DominiqueSUI BOURQUENOUD PierreMore
1999FRA GANNAT JérômeFRA DERANGERE JérémieSUI ACKERMANN PierreMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
14/09/20141.1Fra Tour du Doubs
15/09/20131.1Fra Tour du Doubs (185 km)
2/09/20121.1Fra Tour du Doubs (199 km)
4/09/20111.1Fra Tour du Doubs (196,6 km)
5/09/20101.1Fra Tour du Doubs (194,5 km)
5/07/20091.1Fra Tour du Doubs (197 km)
6/07/20081.1Fra Tour du Doubs (196,8 km)
8/07/20071.1Fra Tour du Doubs (196,8 km)
2/07/20061.1Fra Tour du Doubs (195 km)
3/07/20051.1Fra Tour du Doubs
4/07/20041.3Fra Tour du Doubs (191 km)
6/07/20031.3Fra Tour du Doubs (197 km)
7/07/20021.3Fra Tour du Doubs
8/07/20011.4Fra Tour du Doubs (207 km)
17/09/20001.5Fra Tour du Doubs (200 km)
19/09/19991.5Fra Tour du Doubs (180 km)




25/04/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits