Esp  GP Llodio (175,5 km) 28/05/2006  
  Category: 1.1  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2011ESP PEREZ FERNANDEZ SantiagoITA RATTO DanieleESP GARCIA FERNANDEZ MarcosMore
2010ESP VICIOSO ARCOS AngelESP GARCIA FERNANDEZ MarcosFRA COPPEL JérômeMore
2009ESP SANCHEZ GONZALEZ SamuelESP DE LA FUENTE RASILLA DavidESP MOSQUERA MIGUEZ EzequielMore
2008ESP GUERRA GARCIA HectorESP ROJAS GIL Jose JoaquinESP GALDOS ALONSO AitorMore
2007ESP DE LA FUENTE RASILLA DavidESP DEL NERO MONTES JesusESP ELIAS GALINDO Jose MiguelMore
2006ESP ROVIRA POUS JaumeESP GIL PEREZ KoldoITA CHEULA GiampaoloMore
2005ESP HERRERO LLORENTE DavidESP FERRIO LUQUE JorgeESP PASCUAL RODRIGUEZ JavierMore
2004VEN ETXEBARRIA ARANA UnaiESP MARTIN PERDIGUERO Miguel AngelITA CARRARA MatteoMore
2003ESP FUENTES ANGULLO Juan ManuelESP GARCIA QUESADA CarlosESP GIL PEREZ KoldoMore
2002ESP GUTIERREZ PALACIOS Jose IvanESP TORRES MARTIN FernandoITA SIMONI GilbertoMore
2001ESP DE LOS ANGELES SEGUI Juan JoseESP FERNANDEZ DOMINGO DavidITA FERRARI DiegoMore
2000ESP MARTIN PERDIGUERO Miguel AngelESP GONZALEZ JIMENEZ AitorESP OTXOA PALACIOS RicardoMore
1999ITA VELO MarcoESP HERAS HERNANDEZ RobertoITA SGAMBELLURI RobertoMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
23/04/20111.1Esp GP Llodio (172,3 km)
24/04/20101.1Esp GP Llodio (172,3 km)
29/03/20091.1Esp GP Llodio (175,5 km)
30/03/20081.1Esp GP Llodio (176 km)
3/06/20071.1Esp GP Llodio (175,5 km)
28/05/20061.1Esp GP Llodio (175,5 km)
29/05/20051.1Esp GP Llodio (176 km)
30/05/20041.3Esp GP Llodio (176 km)
17/08/20031.3Esp GP Llodio (177 km)
18/08/20021.3Esp GP Llodio (171 km)
25/08/20011.4Esp GP Llodio (196 km)
20/08/20001.4Esp GP Llodio (198 km)
22/08/19991.4Esp GP Llodio (204 km)




20/12/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits