Bel  Dwars door het Hageland - Aarschot (197,8 km) 15/06/2018  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018LAT NEILANDS KristsITA VIVIANI EliaBEL VERMEERSCH GianniMore
2017NED VAN DER POEL MathieuNED VAN DER HOORN TacoBEL VAN AERT WoutMore
2016NED TERPSTRA NikiBEL VAN AERT WoutFRA SENECHAL FlorianMore
2012BEL STEVENS TimothyBEL COMMEYNE DavyBEL EECKHOUT NikoMore
2011BEL HABEAUX GrégoryNED DUYN HuubDEN MOBERG JŘRGENSEN ChristianMore
2010BEL AMORISON FrédéricBEL STEELS StijnDEN TRONBORG KRISTENSEN MichaelMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
15/06/20181.1Bel Dwars door het Hageland - Aarschot (197,8 km)
5/08/20171.1Bel Dwars door het Hageland - Aarschot (194 km)
5/08/20161.1Bel Dwars door het Hageland - Aarschot (194,1 km)
9/04/20121.2Bel Dwars door het Hageland - Aarschot (174,2 km)
3/07/20111.2Bel Dwars door het Hageland - Aarschot (191,7 km)
4/07/20101.2Bel Dwars door het Hageland - Aarschot (181,5 km)




15/08/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits