Bel  Nokere Koerse (191,1 km) 14/03/2018  
  Category: 1.HC  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018NED JAKOBSEN FabioBEL CAPIOT AmauryFRA HOFSTETTER HugoMore
2017FRA BOUHANNI NacerGBR BLYTHE AdamBEL STALLAERT JoeriMore
2016BEL DUPONT TimothyNOR HALVORSEN KristofferNED GROENEWEGEN DylanMore
2015BEL BOECKMANS KrisFRA JULES JustinGBR THWAITES ScottMore
2014BEL DEHAES KennyBEL VAN ASBROECK TomFRA BOUHANNI NacerMore
2013no resultMore
2012ITA CHICCHI FrancescoBEL BOECKMANS KrisNED VAN POPPEL BoyMore
2011BEL STEEGMANS GertNED VAN DIJK StefanAUS BROWN GraemeMore
2010BEL KEUKELEIRE JensBEL BOECKMANS KrisNED TRAKSEL BobbieMore
2009AUS BROWN GraemeGBR SWIFT BenFRA CHAVANEL SébastienMore
2008BEL WEYLANDT WouterBEL ROELANDTS JürgenGER GREIPEL AndréMore
2007NED VAN BON LeonNED VIERHOUTEN AartBEL STEURS GeertMore
2006BEL ROESEMS BertBEL WEYLANDT WouterGBR HUNT JeremyMore
2005NED DE JONGH StevenBEL ABAKOUMOV IgorBEL OMLOOP GeertMore
2004NED VAN HEESWIJK MaxNED KEMNA RudiBEL PLANCKAERT JoMore
2003NED PRONK MatthéSWE BÄCKSTEDT MagnusBEL VAN DIJCK HendrikMore
2002SUI CLERC AurélienNED KOERTS JansNED DE JONGH StevenMore
2001BEL VAN HAECKE MichelNED VOSKAMP BartBEL EECKHOUT NikoMore
2000BEL VAN DIJCK HendrikBEL MATTAN NicoNED KOERTS JansMore
1999NED BLIJLEVENS JeroenBEL VAN HAECKE MichelBEL CRETSKENS WilfriedMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
14/03/20181.HCBel Nokere Koerse (191,1 km)
15/03/20171.HCBel Nokere Koerse (192,3 km)
16/03/20161.HCBel Nokere Koerse (199,5 km)
18/03/20151.1Bel Nokere Koerse (198 km)
19/03/20141.1Bel Nokere Koerse (199 km)
13/03/20131.1Bel Nokere Koerse (196,4 km)
14/03/20121.1Bel Nokere Koerse (195,9 km)
16/03/20111.1Bel Nokere Koerse (195,9 km)
17/03/20101.1Bel Nokere Koerse (192,9 km)
18/03/20091.1Bel Nokere Koerse (192,9 km)
19/03/20081.1Bel Nokere Koerse (196,9 km)
21/03/20071.1Bel Nokere Koerse (196,9 km)
15/03/20061.1Bel Nokere Koerse (193,2 km)
16/03/20051.1Bel Nokere Koerse (193,2 km)
17/03/20041.3Bel Nokere Koerse (193 km)
19/03/20031.3Bel Nokere Koerse (193 km)
20/03/20021.3Bel Nokere Koerse (193 km)
21/03/20011.4Bel Nokere Koerse (193 km)
15/03/20001.4Bel Nokere Koerse (194 km)
17/03/19991.4Bel Nokere Koerse (192 km)




26/09/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits