Pol  Coupe des Carpathes / Puchar Uzdrowisk Karpackich (179,9 km) 13/08/2017  
  Category: 1.2  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2017POL PATERSKI MaciejPOL BERNAS PawelPOL RUTKIEWICZ MarekMore
2016ITA PARRINELLO Antonino CasimiroEST PRUUS PeeterPOL PODLASKI MichalMore
2015POL HONKISZ AdrianRUS MAIKIN RomanPOL OWSIAN LukaszMore
2014POL FRANCZAK PawelPOL STACHOWIAK AdamUKR PREVAR OleksandrMore
2013POL HONKISZ AdrianCZE HNIK KarelPOL MORAJKO JacekMore
2012POL JANISZEWSKI SylwesterGER RADOCHLA SteffenPOL RADOSZ RobertMore
2011POL MORAJKO JacekPOL RUTKIEWICZ MarekSLO FAJT KristjanMore
2010POL RUTKIEWICZ MarekPOL MARCZYNSKI TomaszPOL MORAJKO JacekMore
2009GER BELKA MathiasPOL MORAJKO JacekUKR SHEYDYK OleksandrMore
2008POL WITECKI MariuszPOL BARANOWSKI DariuszSVK KOVAC MarosMore
2007POL MROZ MateuszPOL STAFIEJ KazimierzRUS FIRSANOV SergeyMore
2006SVK BRONIS RomanEST OJAVEE MartPOL WITECKI MariuszMore
2005POL ROMANIK RadoslawPOL PAWLAK WojciechSVK KOVAC MarosMore
2004POL WOJTAS ArkadiuszPOL RUTKIEWICZ MarekUKR KLYMENKO OleksandrMore
2003SVK VALACH JanSVK BRONIS RomanPOL ZAMANA CezaryMore
2002POL LISOWICZ TomaszPOL SKOCZYLAS DariuszPOL WYRZYKOWSKI ZbigniewMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
13/08/20171.2Pol Coupe des Carpathes / Puchar Uzdrowisk Karpackich (179,9 km)
14/08/20161.2Pol Coupe des Carpathes / Puchar Uzdrowisk Karpackich (160 km)
9/08/20151.2Pol Coupe des Carpathes / Puchar Uzdrowisk Karpackich (169 km)
17/08/20141.2Pol Coupe des Carpathes / Puchar Uzdrowisk Karpackich (161,2 km)
11/08/20131.2Pol Coupe des Carpathes / Puchar Uzdrowisk Karpackich (176 km)
12/08/20121.2Pol Coupe des Carpathes / Puchar Uzdrowisk Karpackich (147,4 km)
14/08/20111.2Pol Coupe des Carpathes / Puchar Uzdrowisk Karpackich (165,3 km)
15/08/20101.2Pol Coupe des Carpathes / Puchar Uzdrowisk Karpackich (162,1 km)
16/08/20091.2Pol Coupe des Carpathes / Puchar Uzdrowisk Karpackich (175,9 km)
17/08/20081.2Pol Coupe des Carpathes / Puchar Uzdrowisk Karpackich (175 km)
11/08/20071.2Pol Coupe des Carpathes / Puchar Uzdrowisk Karpackich (188 km)
12/08/20061.2Pol Coupe des Carpathes / Puchar Uzdrowisk Karpackich (164 km)
13/08/20051.2Pol Coupe des Carpathes / Puchar Uzdrowisk Karpackich
13/08/20041.5Pol Coupe des Carpathes / Puchar Uzdrowisk Karpackich (213 km)
15/08/20031.5Pol Coupe des Carpathes / Puchar Uzdrowisk Karpackich (166 km)
6/09/20021.5Pol Coupe des Carpathes / Puchar Uzdrowisk Karpackich (167 km)




19/10/2017 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2017, Credits