Bel  GP Stad Zottegem / Dr. Tistaert Prijs 23/08/2005  
  Category: 1.1  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018BEL BAUGNIES JérômeBEL DE GENDT AiméDEN HANSEN Lasse NormanMore
2017BEL DE BUYST JasperBEL STALLAERT JoeriBEL DEHAES KennyMore
2016BEL MERLIER TimBEL DUPONT TimothyGER SIEBERG MarcelMore
2015BEL DEHAES KennyBEL DEMOITIE AntoineBEL NAESEN OliverMore
2014BEL THEUNS EdwardBEL DE TROYER TimBEL WAEYTENS ZicoMore
2013SLO JARC BlazBEL DRON BorisNED MOL WouterMore
2012AUT BRÄNDLE MatthiasLUX DRUCKER JempyNED WIPPERT WouterMore
2011CAN TUFT SveinBEL WAUTERS WillemGBR BLYTHE AdamMore
2010NED VAN DIJK StefanLUX DRUCKER JempyBEL VAN GENECHTEN JonasMore
2009BEL EECKHOUT NikoDEN PEDERSEN MartinFRA LEMOINE CyrilMore
2008BEL SENTJENS RoyBEL VAN HECKE PrebenBEL POLAZZI FabioMore
2007DEN AAEN JØRGENSEN JonasGER FRIEDEMANN MatthiasBEL INGELS NickMore
2006GER OBST RenéBEL GARDEYN GorikBUL GABROVSKI IvailoMore
2005NED DEKKER ThomasITA DEGANO EnricoNED VAN HUMMEL KennyMore
2004GER KOPP DavidBEL VAN IMPE KevinBEL LEUKEMANS BjörnMore
2003BEL OMLOOP GeertNED KROON KarstenBEL VANSEVENANT WimMore
2002NED PRONK MatthéEST TOMBAK JanekNZL MCCAULEY GordonMore
2001BEL PLANCKAERT JoNED KOERTS JansNED VIERHOUTEN AartMore
2000BEL VAN HAECKE MichelBEL BRUYLANDTS DaveBEL BAGUET SergeMore
1999BEL DE WILDE EtienneBEL VANDERAERDEN GertBEL PEETERS WilfriedMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
21/08/20181.1Bel GP Stad Zottegem (202,7 km)
22/08/20171.1Bel GP Stad Zottegem (198 km)
23/08/20161.1Bel GP Stad Zottegem (190,1 km)
18/08/20151.1Bel GP Stad Zottegem (190,1 km)
19/08/20141.1Bel GP Stad Zottegem (189 km)
20/08/20131.1Bel GP Stad Zottegem (183,8 km)
21/08/20121.1Bel GP Stad Zottegem (182 km)
23/08/20111.1Bel GP Stad Zottegem (181,7 km)
17/08/20101.1Bel GP Stad Zottegem / Dr. Tistaert Prijs (192,3 km)
18/08/20091.1Bel GP Stad Zottegem / Dr. Tistaert Prijs (192,3 km)
19/08/20081.1Bel GP Stad Zottegem / Dr. Tistaert Prijs (194,2 km)
21/08/20071.1Bel GP Stad Zottegem / Dr. Tistaert Prijs (182,1 km)
22/08/20061.1Bel GP Stad Zottegem / Dr. Tistaert Prijs (186,1 km)
23/08/20051.1Bel GP Stad Zottegem / Dr. Tistaert Prijs
17/08/20041.3Bel GP Stad Zottegem / Dr. Tistaert Prijs (190 km)
19/08/20031.3Bel GP Stad Zottegem / Dr. Tistaert Prijs (183 km)
20/08/20021.3Bel GP Stad Zottegem / Dr. Tistaert Prijs (154 km)
21/08/20011.4Bel GP Stad Zottegem - Dr. Tistaert Prijs (187 km)
22/08/20001.4Bel GP Stad Zottegem - Dr. Tistaert Prijs (187 km)
17/08/19991.4Bel GP Stad Zottegem - Dr. Tistaert Prijs (184 km)




24/09/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits