Esp  Urkiola Igoera - Subida Urkiola 14/08/2005  
  Category: 1.1  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2009ESP ANTON HERNANDEZ IgorESP TONDO VOLPINI XavierCOL MONTAŅA CADENA Freddy EmirMore
2008ESP ARROYO DURAN DavidESP COBO ACEBO Juan JoseESP PARDILLA BELLON SergioMore
2007ESP GOMEZ MARCHANTE Jose AngelESP LOPEZ GARCIA DavidESP COBO ACEBO Juan JoseMore
2006ESP MAYO DIEZ IbanESP SERRANO GONZALEZ RicardoESP ANTON HERNANDEZ IgorMore
2005ESP RODRIGUEZ OLIVER JoaquimESP BENITEZ ROMAN Jose AlbertoITA CARRARA MatteoMore
2004ITA PIEPOLI LeonardoITA CASAGRANDE FrancescoESP GARCIA QUESADA CarlosMore
2003ITA PIEPOLI LeonardoBEL BRUYLANDTS DaveESP ZUBELDIA AGIRRE HaimarMore
2002ITA FRIGO DarioESP GARCIA QUESADA CarlosITA DI LUCA DaniloMore
2001ESP ODRIOZOLA MUGARZA JonESP JIMENEZ SASTRE Jose MariaESP RODRIGUEZ OLIVER JoaquimMore
2000ITA CASAGRANDE FrancescoITA PIEPOLI LeonardoITA REBELLIN DavideMore
1999ITA PIEPOLI LeonardoESP GARCIA RODRIGUEZ Francisco TomasESP JIMENEZ SASTRE Jose MariaMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
2/08/20091.1Esp Urkiola Igoera - Subida Urkiola (160,5 km)
3/08/20081.1Esp Urkiola Igoera - Subida Urkiola (166,1 km)
5/08/20071.1Esp Urkiola Igoera - Subida Urkiola (163 km)
13/08/20061.1Esp Urkiola Igoera - Subida Urkiola (185,3 km)
14/08/20051.1Esp Urkiola Igoera - Subida Urkiola
8/08/20041.3Esp Urkiola Igoera - Subida Urkiola (160 km)
10/08/20031.3Esp Urkiola Igoera - Subida Urkiola (160 km)
11/08/20021.3Esp Urkiola Igoera - Subida Urkiola (161 km)
12/08/20011.4Esp Urkiola Igoera - Subida Urkiola (160 km)
13/08/20001.4Esp Urkiola Igoera - Subida Urkiola (160 km)
8/08/19991.4Esp Urkiola Igoera - Subida Urkiola (161 km)




13/12/2017 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2017, Credits