Est  Tartu GP (187 km) 26/05/2012  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2012EST MANDRI RenéGER VOSS PaulAUS DEMPSTER ZakkariMore
2011FRA DEMARET Jean-EudesEST MANDRI RenéSWE LJUNGBLAD JonasMore
2010EST KANGERT TanelLAT SKUJINS TomsPOL HONKISZ AdrianMore
2009GER BLANK HannesLAT SARAMOTINS AleksejsEST TOMBAK JanekMore
2008LAT SARAMOTINS AleksejsEST TOMBAK JanekEST PÜTSEP ErkiMore
2007EST PÜTSEP ErkiEST AUSTA CasparEST TOMBAK JanekMore
2006POL PAWLAK WojciechEST ORAS AllanPOL KIENDYS TomaszMore
2005LTU VAITKUS TomasEST AUG AndrusRUS TIMOCHINE MikhailMore
2004IRL SCANLON MarkPOL KOHUT SlawomirFRA ENGOULVENT JimmyMore
2003EST KIRSIPUU JaanEST TOMBAK JanekPOL STAFIEJ KazimierzMore
2002EST KIRSIPUU JaanEST TOMBAK JanekRUS GRISHKINE OlegMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
26/05/20121.1Est Tartu GP (187 km)
28/05/20111.1Est Tartu GP (187 km)
29/05/20101.1Est Tartu GP (187 km)
30/05/20091.1Est Tartu GP (187,5 km)
24/05/20081.1Est SEB Tartu GP (187 km)
26/05/20071.2Est SEB Eesti Ühispank Tartu GP (187,5 km)
27/05/20061.1Est SEB Eesti Ühispank Tartu GP (180 km)
27/05/20051.1Est Ühispanga Tartu GP
29/05/20041.3Est Ühispanga Tartu Tänavasoít (188 km)
24/05/20031.3Est Tartu Tänavasoit (188 km)
25/05/20021.5Est Tartu Tänavasoit (182 km)




21/10/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits