Fra  GP de la Ville de Nogent-sur-Oise (178,8 km) 1/04/2012  
  Category: 1.2  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2015BEL STENUIT RobinITA PASQUALON AndreaBEL ISTA KevynMore
2013DEN KAMP EGESTED AlexanderFRA BODIOT AlexisBEL BAUGNIES JérômeMore
2012RUS BOEV IgorFRA BODIOT AlexisBEL SCHETS SteveMore
2011RUS TSATEVICH AlexeiNED MARKUS BarryGRE TAMOURIDIS IoannisMore
2010LTU KAUPAS VytautasRUS MIRONOV AlexanderRUS SAMOKHVALOV DimitryMore
2009DEN PEDERSEN MartinFRA BODIOT AlexisEST PÜTSEP ErkiMore
2007POL MROZ MateuszDEN MORTENSEN MartinRUS SELEDKOV IvanMore
2006NED PRONK JosSWE JOHANSSON FredrikPOL CHMIELEWSKI PiotrMore
2005FRA VALENTIN TristanFRA CLAIN MédéricFRA GICQUEL SamuelMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
10/05/20151.2Fra GP de la Ville de Nogent-sur-Oise (168,4 km)
17/03/20131.2Fra GP de la Ville de Nogent-sur-Oise (166 km)
1/04/20121.2Fra GP de la Ville de Nogent-sur-Oise (178,8 km)
3/04/20111.2Fra GP de la Ville de Nogent-sur-Oise (178,8 km)
4/04/20101.2Fra GP de la Ville de Nogent-sur-Oise (178,8 km)
5/04/20091.2Fra GP de la Ville de Nogent-sur-Oise (178 km)
8/04/20071.2Fra Prix de la Ville de Nogent-sur-Oise (158,6 km)
16/04/20061.2Fra Prix de la Ville de Nogent-sur-Oise (158,6 km)
10/04/20051.2Fra Prix de la Ville de Nogent-sur-Oise (165,6 km)




4/07/2015 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2015, Credits