Ita  Trofeo ZSSDI (143 km) 4/03/2012  
  Category: 1.2  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2012ITA FACCHINI PatrickRUS RUDASKOV SergeySLO FURDI BlazMore
2011ITA BATTAGLIN EnricoITA COLBRELLI SonnyITA BENEDETTI LucaMore
2010SLO KUMP MarkoSLO GNEZDA MatejITA CANOLA MarcoMore
2009CRO DANCULOVIC TomislavSRB HASANOVIC EsadITA BRAMBILLA GianlucaMore
2008ITA BOARO ManueleCRO KVASINA MatijaITA BRAMBILLA GianlucaMore
2007ITA PONZI SimoneITA IANNETTI MassimoSLO KOCJAN JureMore
2006ITA BANDIERA MarcoBRA SIDOTI Breno FranšaITA SAVINI FilippoMore
2005ITA BIONDO MaurizioITA PRIAMO MatteoAUS BATES Gene MichaelMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
4/03/20121.2Ita Trofeo ZSSDI (143 km)
6/03/20111.2Ita Trofeo ZSSDI (137,4 km)
7/03/20101.2Ita Trofeo ZSSDI (143,8 km)
1/03/20091.2Ita Trofeo ZSSDI (138,5 km)
2/03/20081.2Ita Trofeo ZSSDI (138 km)
4/03/20071.2Ita Trofeo ZSSDI (142 km)
5/03/20061.2Ita Trofeo ZSSDI (138 km)
6/03/20051.2Ita Trofeo ZSSDI (158 km)




31/08/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits