Bel  Ronde van Vlaanderen Beloften (166 km) 24/04/2005  
  Category: 1.2  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014NED GROENEWEGEN DylanNOR SKJERPING KristofferBEL BENOOT TiesjMore
2013GER ZABEL RickNED GROENEWEGEN DylanDEN CORT NIELSEN MagnusMore
2012BEL VANBILSEN KennethBEL DE BIE SeanITA SBARAGLI KristianMore
2011ITA PUCCIO SalvatoreLAT SKUJINS TomsLAT FLAKSIS AndzsMore
2010SLO KUMP MarkoAUS MATTHEWS MichaelBEL VANDOUSSELAERE SvenMore
2009BEL GHYSELINCK JanDEN GULDHAMMER RasmusGER DEGENKOLB JohnMore
2008LAT SMUKULIS GatisBEL BAUGNIES JrmeBEL GHYSELINCK JanMore
2007MDA PLIUSCHIN AlexandreDEN MRKV CHRISTENSEN MichaelBEL VANMARCKE SepMore
2006BEL ISTA KevynNED BERKHOUT ThomasBEL SURAY GilMore
2005BEL DEHAES KennyNED LANGEVELD SebastianBEL INGELS NickMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
12/04/20141.NCBel Ronde van Vlaanderen Beloften (165 km)
6/04/20131.NCBel Ronde van Vlaanderen Beloften (169 km)
7/04/20121.NCBel Ronde van Vlaanderen Beloften (177 km)
9/04/20111.NCBel Ronde van Vlaanderen Beloften (175 km)
10/04/20101.NCBel Ronde van Vlaanderen Beloften (169,9 km)
11/04/20091.NCBel Ronde van Vlaanderen Beloften (171,6 km)
12/04/20081.NCBel Ronde van Vlaanderen Beloften (159 km)
29/04/20071.2UBel Ronde van Vlaanderen Beloften (160 km)
23/04/20061.2Bel Ronde van Vlaanderen Beloften (164 km)
24/04/20051.2Bel Ronde van Vlaanderen Beloften (166 km)




21/04/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits