Esp  GP Miguel Indurain (191,5 km) 2/04/2005  
  Category: 1.1  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014ESP VALVERDE BELMONTE AlejandroNED SLAGTER Tom-JelteRUS CHERNETSKIY SergeyMore
2013SLO SPILAK SimonESP ANTON HERNANDEZ IgorUSA STETINA PeterMore
2012ESP MORENO FERNANDEZ DanielESP LANDA MEANA MikelESP MADRAZO RUIZ AngelMore
2011ESP SANCHEZ GONZALEZ SamuelRUS KOLOBNEV AlexandrGER WEGMANN FabianMore
2010ESP RODRIGUEZ OLIVER JoaquimNED KREDER MichelRUS KOLOBNEV AlexandrMore
2009ESP DE LA FUENTE RASILLA DavidRUS KOLOBNEV AlexandrGER WEGMANN FabianMore
2008GER WEGMANN FabianSUI ALBASINI MichaelESP RODRIGUEZ OLIVER JoaquimMore
2007ITA NOCENTINI RinaldoESP RODRIGUEZ OLIVER JoaquimESP VALVERDE BELMONTE AlejandroMore
2006GER WEGMANN FabianITA MOLETTA AndreaUKR GRIVKO AndriyMore
2005ESP PASCUAL RODRIGUEZ JavierESP VALVERDE BELMONTE AlejandroESP VICIOSO ARCOS AngelMore
2004GER KESSLER MatthiasESP MARTIN PERDIGUERO Miguel AngelITA RIGHI DanieleMore
2003GER KESSLER MatthiasESP VICIOSO ARCOS AngelESP ETXEBARRIA ALKORTA DavidMore
2002ESP VICIOSO ARCOS AngelESP SERRANO RODRIGUEZ Marcos AntonioBEL AERTS MarioMore
2001ESP VICIOSO ARCOS AngelESP ETXEBARRIA ALKORTA DavidITA LANFRANCHI PaoloMore
2000ESP MARTIN PERDIGUERO Miguel AngelFRA JALABERT LaurentESP VICIOSO ARCOS AngelMore
1999ITA GARZELLI StefanoESP ETXEBARRIA ALKORTA DavidITA REBELLIN DavideMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
5/04/20141.1Esp GP Miguel Indurain (187 km)
30/03/20131.1Esp GP Miguel Indurain (179 km)
31/03/20121.HCEsp GP Miguel Indurain (179,3 km)
2/04/20111.HCEsp GP Miguel Indurain (179,3 km)
3/04/20101.HCEsp GP Miguel Indurain (179,3 km)
4/04/20091.HCEsp GP Miguel Indurain (191,4 km)
5/04/20081.HCEsp GP Miguel Indurain (199,2 km)
7/04/20071.HCEsp GP Miguel Indurain (198,6 km)
1/04/20061.1Esp GP Miguel Indurain (191 km)
2/04/20051.1Esp GP Miguel Indurain (191,5 km)
3/04/20041.2Esp GP Miguel Indurain (189 km)
5/04/20031.2Esp GP Miguel Indurain (186 km)
6/04/20021.3Esp GP Miguel Indurain (179 km)
7/04/20011.3Esp GP Miguel Indurain (189 km)
1/04/20001.4Esp GP Miguel Indurain (198 km)
3/04/19991.4Esp GP Miguel Indurain (198 km)




24/10/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits