Bel  Druivenkoers - Overijse (200 km) 23/08/2000  
  Category: 1.3  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018-
2017BEL BAUGNIES JÚr˘meNOR JANSEN Amund Gr°ndahlBEL MEURISSE XandroMore
2016BEL BAUGNIES JÚr˘meNED DUYN HuubITA MARCATO MarcoMore
2015BEL BAUGNIES JÚr˘meITA MARCATO MarcoBEL DE BIE SeanMore
2014BEL VAN GENECHTEN JonasBEL DE BUYST JasperBEL VAN ASBROECK TomMore
2013BEL LEUKEMANS Bj÷rnBEL VAN GOOLEN JurgenBEL VANBILSEN KennethMore
2012BEL LEUKEMANS Bj÷rnKAZ MURAVYEV DmitriyNED HOOGERLAND JohnnyMore
2011BEL LEUKEMANS Bj÷rnBEL COMMEYNE DavyBEL VAN GOOLEN JurgenMore
2010BEL LEUKEMANS Bj÷rnITA MARCATO MarcoBEL VAN HECKE PrebenMore
2009LAT SARAMOTINS AleksejsBEL DE WAELE BertBEL SCHEIRLINCKX BertMore
2008GER KLEMME DominicBEL VAN GENECHTEN JonasNED HOOGERLAND JohnnyMore
2007BEL SENTJENS RoyNED HOOGERLAND JohnnyBEL MAES NikolasMore
2006GBR DOWNING RussellNOR RASCH GabrielBEL MAES NikolasMore
2005COL DUQUE Leonardo FabioBEL NUYENS NickPOL WADECKI PiotrMore
2004GER SCHUMACHER StefanBEL DEMEYERE GeoffreyBEL SCHEIRLINCKX BertMore
2003NED PRONK MatthÚNED HIEMSTRA BertBEL BRANDT ChristopheMore
2002BEL BRANDT ChristopheBEL DEMEYERE GeoffreyBEL STREEL MarcMore
2001BEL BAGUET SergeFRA CALI VincentBUL GABROVSKI IvailoMore
2000BEL VAN HAECKE MichelBEL TCHMIL AndreiAUS SUNDERLAND ScottMore
1999RUS IVANOV SergueiBEL DETILLOUX ChristopheNED HOEDEMAKERS BerryMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
29/08/20181.1Bel Druivenkoers - Overijse
23/08/20171.1Bel Druivenkoers - Overijse (196,4 km)
24/08/20161.1Bel Druivenkoers - Overijse (196,4 km)
26/08/20151.1Bel Druivenkoers - Overijse (197 km)
27/08/20141.1Bel Druivenkoers - Overijse (195,5 km)
21/08/20131.1Bel Druivenkoers - Overijse (194 km)
22/08/20121.1Bel Druivenkoers - Overijse (193 km)
24/08/20111.1Bel Druivenkoers - Overijse (200 km)
25/08/20101.1Bel Druivenkoers - Overijse (200 km)
26/08/20091.1Bel Druivenkoers - Overijse (198,3 km)
27/08/20081.1Bel Druivenkoers - Overijse (199 km)
22/08/20071.1Bel Druivenkoers - Overijse (198,6 km)
23/08/20061.1Bel Druivenkoers - Overijse (199 km)
24/08/20051.1Bel Druivenkoers - Overijse
24/08/20041.3Bel Druivenkoers - Overijse (196 km)
26/08/20031.3Bel Druivenkoers - Overijse (198 km)
21/08/20021.3Bel Druivenkoers - Overijse (198 km)
22/08/20011.3Bel Druivenkoers - Overijse (185 km)
23/08/20001.3Bel Druivenkoers - Overijse (200 km)
25/08/19991.3Bel Druivenkoers - Overijse (197 km)




24/05/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits