Fra  GP Denain (196 km) 20/04/2000  
  Category: 1.2  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018BEL DEHAES KennyFRA HOFSTETTER HugoFRA DUVAL JulienMore
2017FRA DEMARE ArnaudFRA BOUHANNI NacerCOL MOLANO BENAVIDES Juan SebastianMore
2016GBR MCLAY DanielFRA BOUDAT ThomasBEL DEHAES KennyMore
2015FRA BOUHANNI NacerBEL VALLEE BorisFRA BARBIER RudyMore
2014FRA BOUHANNI NacerITA PELUCCHI MatteoITA CHICCHI FrancescoMore
2013FRA DEMARE ArnaudFRA COQUARD BryanFRA BOUHANNI NacerMore
2012ARG HAEDO Juan JoseITA GUARDINI AndreaFRA BACQUET FabienMore
2011FRA CASPER JimmyFRA FEILLU RomainLTU KRUOPIS AidisMore
2010FRA FLAHAUT DenisFRA VACHON FlorianITA ROSSI EnricoMore
2009FRA CASPER JimmyAUS GOSS MatthewFRA FLAHAUT DenisMore
2008NOR BOASSON HAGEN EdvaldFRA CASPER JimmyFRA ENGOULVENT JimmyMore
2007FRA CHAVANEL SébastienAUS RENSHAW MarkGER BAUMANN EricMore
2006FRA CASPER JimmyBEL MATTAN NicoNED DEKKERS HansMore
2005FRA CASPER JimmyAUS RENSHAW MarkFRA MONDORY LloydMore
2004NOR HUSHOVD ThorIRL SCANLON MarkBEL SIJMENS NicoMore
2003BEL ROESEMS BertGER POITSCHKE EnricoFRA VOECKLER ThomasMore
2002ITA VINALE AlbertoFRA FINOT FrédéricFRA NAZON DamienMore
2001EST KIRSIPUU JaanITA CASAROTTO DavideFRA GUESDON FrédéricMore
2000ITA LEONI EndrioNOR HUSHOVD ThorITA GUIDI LeonardoMore
1999NED BLIJLEVENS JeroenEST KIRSIPUU JaanBEL EECKHOUT NikoMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
18/03/20181.HCFra GP de Denain - Porte du Hainaut (197,9 km)
13/04/20171.HCFra GP de Denain - Porte du Hainaut (196 km)
14/04/20161.HCFra GP de Denain - Porte du Hainaut (199,6 km)
16/04/20151.1Fra GP de Denain - Porte du Hainaut (198,2 km)
17/04/20141.1Fra GP de Denain - Porte du Hainaut (197,3 km)
11/04/20131.1Fra GP de Denain - Porte du Hainaut (199 km)
12/04/20121.1Fra GP de Denain Porte du Hainaut (199,1 km)
14/04/20111.1Fra GP de Denain Porte du Hainaut (204,2 km)
15/04/20101.1Fra GP de Denain Porte du Hainaut (197,1 km)
16/04/20091.1Fra GP de Denain - Porte du Hainaut (202,7 km)
17/04/20081.1Fra GP de Denain - Porte du Hainaut (194,6 km)
19/04/20071.1Fra GP de Denain - Porte du Hainaut (199,4 km)
13/04/20061.1Fra GP de Denain - Porte du Hainaut (194,4 km)
14/04/20051.1Fra GP de Denain - Porte du Hainaut (199 km)
15/04/20041.3Fra GP de Denain - Porte du Hainaut (201 km)
17/04/20031.3Fra GP de Denain (196 km)
25/04/20021.3Fra GP Denain (197 km)
26/04/20011.3Fra GP Denain (191 km)
20/04/20001.2Fra GP Denain (196 km)
22/04/19991.3Fra GP Denain (189 km)




16/10/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits