Fin  National Championships Finland (Rusko) R.R. (210 km) 27/06/2000  
  Category: NC4  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2017FIN MANNINEN MattiFIN HÄNNINEN JaakkoFIN HALME SasuMore
2016FIN KAISLAVUO JesseFIN MATTSON PetterFIN MARTIKAINEN TommiMore
2015FIN PÖKÄLÄ SamuelFIN VEIKKANEN JussiFIN HELMINEN MattiMore
2014FIN VEIKKANEN JussiFIN HENTTALA JoonasFIN PÖKÄLÄ SamuelMore
2013FIN VEIKKANEN JussiFIN PAAJANEN PaavoFIN SIMOLA MikaMore
2012FIN NIEMI JarkkoFIN KEJO MikkoFIN SIMOLA MikaMore
2011FIN CARLSTRÖM KjellFIN PAAJANEN PaavoFIN PAAJANEN MikkoMore
2010FIN VEIKKANEN JussiFIN CARLSTRÖM KjellFIN KANANEN KimmoMore
2009FIN CARLSTRÖM KjellFIN HELMINEN MattiFIN PAJARI MattiMore
2008FIN VEIKKANEN JussiFIN CARLSTRÖM KjellFIN HELMINEN MattiMore
2007FIN PAJARI MattiFIN CARLSTRÖM KjellFIN HÄMEENAHO TeroMore
2006FIN VEIKKANEN JussiFIN NIEMINEN MikaFIN MARTIKAINEN TommiMore
2005FIN VEIKKANEN JussiFIN SALERMO MarekFIN STENSTRÖM OscarMore
2004FIN CARLSTRÖM KjellFIN STENSTRÖM OscarFIN VEIKKANEN JussiMore
2003FIN VEIKKANEN JussiFIN CARLSTRÖM KjellFIN STENSTRÖM OscarMore
2002FIN HEINIKAINEN JukkaFIN VEIKKANEN JussiFIN CARLSTRÖM KjellMore
2001FIN SELIN ChristianFIN HEINIKAINEN JukkaFIN LAUKKA JoonaMore
2000FIN CARLSTRÖM KjellFIN SKYTTÄ EsaFIN HÄNNINEN PatrikMore
1999FIN HIETANEN MiikaFIN HEINIKAINEN JukkaFIN SELIN ChristianMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
18/06/2017NC5Fin National Championships Finland (Syöte) R.R. (185 km)
2/07/2016NC5Fin National Championships Finland (Turku) R.R. (180 km)
28/06/2015NC5Fin National Championships Finland (Vantaa) R.R. (181 km)
29/06/2014NC5Fin National Championships Finland (Riihimäki) R.R. (216 km)
30/06/2013NC5Fin National Championships Finland (Pori) R.R. (181 km)
17/06/2012NC5Fin National Championships Finland (Lieto) R.R. (183,7 km)
3/07/2011NC4Fin National Championships Finland (Säkylä) R.R. (187 km)
27/06/2010NC4Fin National Championships Finland (Sulkava) R.R. (195 km)
28/06/2009NC4Fin National Championships Finland (Kuusamo) R.R. (196 km)
29/06/2008NC4Fin National Championships Finland (Pori) R.R. (183 km)
30/06/2007NC4Fin National Championships Finland (Kälviä) R.R. (190 km)
2/07/2006NC4Fin National Championships Finland (Rovaniemi) R.R. (186,6 km)
3/07/2005NC4Fin National Championships Finland R.R.
4/07/2004NC4Fin National Championships Finland R.R.
29/06/2003NC4Fin National Championships Finland R.R. (203 km)
30/06/2002NC4Fin National Championships Finland (Kuopio) R.R.
1/07/2001NC4Fin National Championships Finland R.R. (125 km)
27/06/2000NC4Fin National Championships Finland (Rusko) R.R. (210 km)
4/07/1999NC4Fin National Championships Finland (Kangasala) R.R. (190 km)




25/11/2017 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2017, Credits