Swe  National Championships Sweden (Kopparberg) R.R. (195 km) 1/07/2001  
  Category: NC3  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014SWE OLSSON MichaelSWE WETTERHALL AlexanderSWE FAGLUM KARLSSON MarcusMore
2013SWE OLSSON MichaelSWE PERSSON PetterSWE NILSSON Hakan-BoMore
2012SWE STEVENSON ChristoferSWE ANDERSSON LarsSWE KESSIAKOFF FredrikMore
2011SWE LINDAU PhilipSWE GINGSJÖ AlexanderSWE JOHANSSON MarcusMore
2010SWE STEVENSON MichaelSWE LARSSON Gustav ErikSWE OLSSON MichaelMore
2009SWE LJUNGQVIST MarcusSWE ERICSSON FrederikSWE MOREN PatrikMore
2008SWE LJUNGBLAD JonasSWE AXELSSON NicklasSWE LÖFKVIST ThomasMore
2007SWE BÄCKSTEDT MagnusSWE LANDSTRÖM JohanSWE LARSSON Gustav ErikMore
2006SWE LÖFKVIST ThomasSWE STEVENSON ChristoferSWE PERSSON LucasMore
2005SWE LJUNGBLAD JonasSWE STEVENSON ChristoferSWE ADAMSSON StefanMore
2004SWE RENÄNG PetterSWE LJUNGQVIST MarcusSWE STEVENSON ChristoferMore
2003SWE HOLMKVIST JonasSWE BÄCKSTEDT MagnusSWE LÖFKVIST ThomasMore
2002SWE ADAMSSON StefanSWE RITTSEL MartinSWE OLSSON JonasMore
2001SWE LJUNGQVIST MarcusSWE AXELSSON NicklasSWE LERGARD TobiasMore
2000SWE ADAMSSON StefanSWE BÄCKSTEDT MagnusSWE LAFIS MichelMore
1999SWE SPARR HenrikSWE RITTSEL MartinSWE AXELSSON NicklasMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
29/06/2014NC4Swe National Championships Sweden (Götene-Kinnekulle) R.R. (201 km)
23/06/2013NC3Swe National Championships Sweden (Astorp) R.R. (205,4 km)
24/06/2012NC4Swe National Championships Sweden (Södertälje) R.R. (180 km)
24/06/2011NC4Swe National Championships Sweden (Sollerön) R.R. (198 km)
25/06/2010NC3Swe National Championships Sweden (Sollerön) R.R. (207 km)
28/06/2009NC3Swe National Championships Sweden (Götene) R.R. (201 km)
29/06/2008NC3Swe National Championships Sweden (Falun) R.R. (182 km)
1/07/2007NC3Swe National Championships Sweden (Uppsala) R.R. (201 km)
23/06/2006NC3Swe National Championships Sweden (Sollerön) R.R. (182 km)
19/06/2005NC3Swe National Championships Sweden R.R.
27/06/2004NC3Swe National Championships Sweden (Sollerön) R.R. (190 km)
29/06/2003NC3Swe National Championships Sweden (Sunne) R.R. (216 km)
30/06/2002NC3Swe National Championships Sweden (Eslöv) R.R. (180 km)
1/07/2001NC3Swe National Championships Sweden (Kopparberg) R.R. (195 km)
25/06/2000NC3Swe National Championships Sweden (Sollerön) R.R. (216 km)
4/07/1999NC3Swe National Championships Sweden (Uppsala) R.R. (201 km)




22/08/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits