Bel  Omloop Wase Scheldeboorden - Bazel-Kruibeke (188 km) 29/03/2001  
  Category: 1.4  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2008BEL WEYLANDT WouterNED DEKKERS HansBEL VAN MECHELEN WouterMore
2007NED DE JONGH StevenFRA NAZON Jean-PatrickNED VAN DIJK StefanMore
2006GER HONDO DaniloFRA FLAHAUT DenisAUS COOKE BadenMore
2005BEL EECKHOUT NikoBEL BLANCHY MichaelNED VIERHOUTEN AartMore
2004NED VAN DIJK StefanGER KRAFT DennisSLO BOZIC BorutMore
2003BEL PEERS ChrisBEL EECKHOUT NikoNED VAN DIJK StefanMore
2002NED VAN DIJK StefanBEL CAPELLE LudovicBEL VAN SPEYBROECK WesleyMore
2001SLO HVASTIJA MartinNED KOERTS JansNED VAN DIJK StefanMore
2000ITA MONDINI GianpaoloNZL HENDERSON GregoryNZL CARSWELL TimMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
30/09/20081.1Bel Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden - Kruibeke (196,4 km)
2/10/20071.1Bel Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden - Kruibeke (199,3 km)
26/09/20061.1Bel Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden - Kruibeke (203,6 km)
27/09/20051.1Bel Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden - Kruibeke
17/04/20041.3Bel Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden - Kruibeke (189 km)
26/04/20031.3Bel Omloop Wase Scheldeboorden - Bazel-Kruibeke (200 km)
28/03/20021.3Bel Omloop Wase Scheldeboorden - Bazel-Kruibeke (192 km)
29/03/20011.4Bel Omloop Wase Scheldeboorden - Bazel-Kruibeke (188 km)
26/07/20001.5Bel Omloop Wase Scheldeboorden - Bazel-Kruibeke (190 km)




22/08/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits