Ger  Sparkassen Giro Bochum (177,6 km) 2/08/2009  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2011BEL VANSPEYBROECK PieterGER JANORSCHKE GrischaGER STAUFF AndreasMore
2010NED TERPSTRA NikiCAN BOIVIN GuillaumeGER GREIPEL AndréMore
2009GBR CAVENDISH MarkGER CIOLEK GeraldGER STAUFF AndreasMore
2008GER BAUMANN EricGER KNEES ChristianGER SIEBERG MarcelMore
2007BEL CAPPELLE AndyNED STAMSNIJDER TomGER GRABSCH BertMore
2006GER VOIGT JensGER KORFF AndréGER ZABEL ErikMore
2005CZE TESAR LuborGER SIEBERG MarcelGER WEGMANN FabianMore
2004GER KOPP DavidCZE TESAR LuborAUS SWEET CoreyMore
2003GER ALDAG RolfDEN JŘRGENSEN RenéCZE TESAR LuborMore
2002BEL AMORISON FrédéricDEN PETERSEN Jřrgen BoNED KOERTS JansMore
2001ITA BORTOLAMI GianlucaITA RADAELLI MauroNED KROON KarstenMore
2000NED KOERTS JansAUS O'GRADY StuartBEL EECKHOUT NikoMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
31/07/20111.1Ger Sparkassen Giro Bochum (180 km)
8/08/20101.1Ger Sparkassen Giro Bochum (180 km)
2/08/20091.1Ger Sparkassen Giro Bochum (177,6 km)
3/08/20081.1Ger Sparkassen Giro Bochum (175,2 km)
5/08/20071.1Ger Sparkassen Giro Bochum (175,2 km)
13/08/20061.1Ger Sparkassen Giro - Bochum (175,2 km)
7/08/20051.1Ger Sparkassen Giro - Bochum
8/08/20041.3Ger Sparkassen Giro Bochum (175 km)
10/08/20031.3Ger Sparkassen Giro Bochum (178 km)
11/08/20021.3Ger Sparkassen Giro Bochum (175 km)
10/06/20011.4Ger Sparkassen Giro Bochum (175 km)
4/06/20001.4Ger Sparkassen Giro Bochum (180 km)




23/10/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits