Ita  Mediterranean Games (Pescara) I.T.T. (22 km) 30/06/2009  
  Category: XX  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018ITA AFFINI EdoardoPOR GON«ALVES Domingos Andre MacielSLO PENKO IzidorMore
2013FRA PAILLOT YoannESP MAS BONET Lluis GuillermoTUR REIS RasimMore
2009ITA MALORI AdrianoFRA GALLOPIN TonyGRE TAMOURIDIS IoannisMore
2005ESP TENDERO MARCOS JesusESP SANCHEZ PRADO EladioFRA MORIZOT FlorianMore
2001ESP ESCOBAR ROURE SergiITA ALVISI JuriITA BIONDO MaurizioMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
30/06/2018XXEsp Mediterranean Games (Tarragona) I.T.T. (25 km)
25/06/2013XXTur Mediterranean Games (Mersin) I.T.T. (27 km)
30/06/2009XXIta Mediterranean Games (Pescara) I.T.T. (22 km)
29/06/2005XXEsp Mediterranean Games (Almeria) I.T.T. (29 km)
13/09/2001XXTun Mediterranean Games (Tunis) I.T.T. (38 km)




19/10/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits